Degelijke en veelzijdige hekken


 

Country Estate is de oplossing als u een mooi houten hek wilt dat past bij uw gaasafrastering.

De hekken zijn zo gemaakt dat het gaas later kan worden aangebracht. Daarmee krijgt u een complete en goed sluitende oplossing waarmee u zowel kleine als grote dieren binnen (of buiten) kunt houden.

De 110 cm hoge poorten zijn bijvoorbeeld geschikt voor de montage van Poda Multinet® met een hoogte van 90 cm. De vrije hoogte is slechts 3 cm, waardoor de poort dicht op de grond kan aansluiten. Voor een strakke aansluiting aan de zijkanten, moet de poort worden gemonteerd op de voor- of achterzijde van de poortpalen en niet tussen de palen in.

 


 

De Country Estate wordt gemaakt van mergvrij grenen uit de Karpaten. Mergvrij hout voorkomt werking van het hout en vergroot de levensduur. De liggers zijn mooi afgerond en geschaafd, zodat de poort aan beide zijden vlak is. Na de assemblage wordt het hek in zijn geheel onder druk geïmpregneerd.

De Country Estate is verkrijgbaar in 4 formaten die als enkele- of als dubbele poort geïnstalleerd kunnen worden. De poort is maar liefst 7 cm dik en wordt gemonteerd met Poda hang- en sluitwerk.

 


Degelijke en veelzijdige hekken voor gaasafrasteringen

Country Estate is de oplossing als u een mooi houten hek wilt dat past bij uw gaasafrastering. De hekken zijn zo gemaakt dat het gaas later kan worden aangebracht. Daarmee krijgt u een complete en goed sluitende oplossing waarmee u zowel kleine als grote dieren binnen (of buiten) kunt houden. De 110 cm hoge poorten zijn bijvoorbeeld geschikt voor de montage van Poda Multinet® met een hoogte van 90 cm. De vrije hoogte is slechts 3 cm, waardoor de poort dicht op de grond kan aansluiten. Voor een strakke aansluiting aan de zijkanten, moet de poort worden gemonteerd op de voor- of achterzijde van de poortDegelijke en veelzijdige hekken voor gaasafrasteringen palen en niet tussen de palen in. De Country Estate wordt gemaakt van mergvrij grenen uit de Karpaten. Mergvrij hout voorkomt werking van het hout en vergroot de levensduur. De liggers zijn mooi afgerond en geschaafd, zodat de poort aan beide zijden vlak is. Na de assemblage wordt het hek in zijn geheel onder druk geïmpregneerd. De Country Estate is verkrijgbaar in 4 formaten die als enkele- of als dubbele poort geïnstalleerd kunnen worden. De poort is maar liefst 7 cm dik en wordt gemonteerd met Poda hang- en sluitwerk.

Technische specificaties

Gemaakt van onder druk geïmpregneerd grenen. Het frame en de kruizen worden gemaakt van hout met de afmeting 70 mm x 85/95 mm.
 

 

 


 

 

Download produktblad