Drinkbak Standaard voor dagelijks gebruik

Voor zware omstandigheden

Poda-drinkbakken zijn speciaal ontworpen voor de omstandigheden in het veld. De drinkbakken zijn rotatiegegoten en zijn voorzien van versterkende profielen en een stevige omgevouwen rand. Hierdoar zijn de ballen extra Robuust en cluurzaam en daarmee goed bestand tegen zware belasting door dieren en machines.

Alle Poda-drinkbakken zijn voorzien van een afvoerstop, wat schoonmaken en verplaatsen eenvoudiger maakt.

Milieuvriendelijk

Het materiaal is een sterk en taai polyethyleen (PE), dat bestand is tegen het afbrekende effect van de zon. De Standaard-drinkbakken van Poda zijn bijzonder milieuvriendelijk omdat ze gedeeltelijk zijn gemaakt van gerecycled plasticgranulaat. Bij de verbranding van polyethyleen ontstaat bovendien uitsluitend water en CO2.

Goedgekeurd voor levensmiddelen

Anders dan andere bakken zijn de drinkbakken van Poda goedgekeurd voor levensmiddelen en zijn ze vrij van zware metalen en andere stoffen waarvan onder meer wordt vermoed dat ze hormoonontregelend werken.

Automatisch water vullen

In de zwarte 2017 Standaard-drinkbak kunt u zelf een vlotterklep monteren, die leverbaar is in 2 uitvoeringen: een lagedrukuitvoering met geïntegreerde vlotter en een uitvoering voor montage onder water met afzonderlijke vlotter. De onderwatervlotter ligt goed beschermd en is bovendien stil en verstoort de waterspiegel en de dieren niet.

De Standaard-drinkbakken zijn verkrijgbaar in 3 formaten van respectievelijk 400, 600 en 1.000 liter. De bak van 400 liter is extra laag en daardoor zeer geschikt voor schapen en geiten.


 

 


Download