Schrikdraad voor paarden Hippolux


Hippolux omheining voor paarden

Deze unieke omheining voldoet aan de belangrijkste criteria van een omheining namelijk; veiligheid, betrouwbaarheid, zichtbaarheid, optimale stroomdoorvoer, lange levensduur en minimaliseert het risico op verwondingen. Een Hippolux omheining is de allerbeste elektrische oplossing voor een permanente omheining van uw paardenweide. Hippolux draad heeft een diameter van 7,5 mm met een staalkern van 2,5 mm. Door 3 hoogwaardige geleiders van koolstofvezel wordt de gehele draad voorzien van spanning. Kortom, Hippolux is de perfecte stroomgeleider voor uw paardenwei.

 


Specieke eigenschappen en voordelen

  • Zeer geleidend kunststof omhulsel van 7,5 mm met daarin een 2,5 mm dik staaldraad met 10 jaar garantie
  • Bestand tot een trekvastheid van wel 500 kilo!
  • Optimale zichtbaarheid wat de kans op letsel minimaliseert.
  • Duurzaamste en veiligste omheining in zijn soort
  • Hippolux draad is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin.
  • De palen zijn gemaakt van Noord Europees grenen wat door langzame groei zeer robuust en duurzaam is.
  • De palen zijn geïmpregneerd en daarop geven wij 20 jaar garantie.
  • Verkrijgbaar met 2 of 3 draden.
  • Paalafstand 6 tot 8 meter

 


Technische gegevens

Noord Europees Grenen en verduurzaming

De Poda palen komen uit Noord Europese bossen. Doordat het hout daar langzaam groeit, onder lage tempraturen en met weinig zonuren, is het hout robuuster dan andere houtsoorten. Noord Europees grenen heeft een rechte stam en is daarom makkelijker te impregneren. Een ander voordeel aan deze houtsoort is dat de belasting die nodig is om het hout te laten breken erg hoog ligt. In vergelijking met andere houtsoorten is het mogelijk om Noord Europees grenen tot in de kern te impregneren. Bij andere houtsoorten kan enkel de rand worden geïmpregneerd tot een diepte van 2 tot 3 mm. Alle Poda producten worden verduurzaamd in de modernste en milieuvriendelijkste verduurzamingfabrieken van Europa.

 

Palen ram-service

De plaatsing van de palen voor de Poda Hippolux omheining kan worden uitgevoerd met een hydraulische palenrammer, gemonteerd op een 4 wiel aangedreven tractor. De palen worden zonder voorboren in de grond geramd zodat deze, in tegenstelling tot palen die in voorgeboorde grond geplaatst zijn, direct stevig in de grond staan.
 

 


 

 

Download produktblad