Buitenrennen en vrije uitloop voor honden

Buitenren van Poda©

Door Poda gemonteerde buitenrennen voor honden hebben veelal de voorkeur van kennels en hondenbezitters. Dit is te danken aan de veilige en duurzame kwaliteit, die de meeste veiligheid biedt.

Bij Poda gebruiken we Multinet® bij het bouwen van buitenrennen voor honden. De reden daarvoor zijn de unieke eigenschappen van het net, dat veiligheid voor de hond combineert met flexibiliteit en duurzaamheid. Met een buitenren van Poda bent u dus verzekerd van een veilige, mooie en effectieve oplossing waarvan u vele jaren plezier zult hebben. Buitenrennen van Multinet®: gewoon gezond verstand.

Wilt u meer weten over hondenhokken van Poda?

Het sterkste net op de markt

Multinet® van Poda wordt gemaakt van gehard draad met een diameter van 2,5 mm, wat het net een onovertroffen sterkte en flexibiliteit geeft. De mazen zijn 5x10 cm groot en de draden zijn onderling verbonden met een bijzonder stevige knoop die niet kan breken. Een vaak voorkomend probleem met verbindingen in gelast net.

De draad is thermisch verzinkt met een dikke laag zink, waaraan aluminium is toegevoegd voor een aanzienlijk grotere slijtvastheid. Anders dan bij een draad met een plastic coating raakt de galvanisering van Multinet® niet beschadigd als de hond tegen het net springt of zijn poten er tegenaan zet.

Wilt u meer weten over Multinet®?


 

 


Download