Hydraulische hekopener


Handicapvriendelijke hekopener met handpomp

Dit systeem is een geheel nieuwe manier om natuurgebieden toegankelijker te maken; niet alleen voor rolstoelgebruikers en andere mensen met beperkte mobiliteit, maar ook voor ouders met kinderwagens, fietsers en ruiters.

Kan overal worden gemonteerd

Deze hydraulische hekopener is 100% mechanisch en is niet aangesloten op het lichtnet, zonnecellen of batterijen. Zodoende kan het systeem zelfs worden geïnstalleerd in de meest afgelegen gebieden.

Open het hek met een handpomp, of op de gewone manier

Als iemand niet in staat is om het hek open te houden tijdens het passeren, kan de handpomp gemakkelijk met enkele slagen worden bediend. De pomp is ingebouwd in een standaard aan weerszijden van het hek. Het systeem opent dan het hek, dat lang genoeg wordt opengehouden om er gemakkelijk door te gaan. De hekopener beperkt de algemene functie van het hek niet, zodat wandelaars het hek nog steeds kunnen gebruiken als een gewoon hek.

Gaat vanzelf dicht

Na een ingestelde periode sluit het hek automatisch, zodat dieren niet kunnen ontsnappen doordat het hek open is blijven staan. De sluittijd kan traploos worden ingesteld, en ook de kracht bij het sluiten kan aan het gebruikte hek worden aangepast. Het systeem werkt optimaal met hekken van maximaal 1,2 meter breed die niet door de wind worden belast.

Voor de veiligheid wordt biologisch afbreekbare hydraulische olie gebruikt die goedgekeurd is voor gebruik in de buurt van waterlopen en bosgebieden.

Een hydraulische hekopener is de eenvoudige en natuurlijke oplossing voor gemakkelijke toegang tot natuurgebieden, dierenparken en andere omheinde gebieden.

Hydraulische hekopener

Dit systeem is een geheel nieuwe manier om natuurgebieden toegankelijker te maken voor rolstoelgebruikers en andere mensen met beperkte mobiliteit, alsmede voor fietsers en ruiters.

 


 

 


Download