Markering ondergrondse leidingen Nieuwe Verbinding N69

Gemaakt op

Markering ondergrondse leidingen Nieuwe Verbinding N69

 

Halverwege november zijn we begonnen met het plaatsen van oranje gaas naast de geplande verbindingsweg N69. Met het oranje gaas markeren wij de ligging van ondergrondse leidingen. Onze opdrachtgever Boskalis Nederland geeft hiermee invulling aan het veiligheidsbeleid: No Injuries, No Accidents (NINA).

 

Met de aanleg van de Nieuwe Verbinding N69 verandert het gebied west van Valkenswaard in een tijdelijk bouwterrein. Tijdens de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van zware en grote machines. Om de ondergrondse leidingen te beschermen, plaatsen wij op veilige afstand van de leidingen een bovengrondse markering in de vorm van oranje gaas. Daarmee maken wij het gebied waar de leiding ligt zichtbaar en verhogen we de veiligheid op het bouwterrein. Het oranje gaas is bedoeld als markering zolang de werkzaamheden duren. Als de werkzaamheden klaar zijn, wordt het gaas weer opgeruimd. De materialen die we voor dit gaas gebruiken hebben daarom een verwachtte levensduur van ongeveer 2 jaar.

 

Hier komt de Nieuwe Verbinding N69

 

De Nieuwe Verbinding N69 is onderdeel van het project Grenscorridor N69. In dit project zetten diverse partijen zich in voor een schonere en veiligere weg, vlottere doorstroming, minder sluipverkeer en een mooiere omgeving. Het gebied waar dit project invloed op heeft, loopt van Eindhoven tot aan België, en van Eersel en Veldhoven tot aan Heeze-Leende. Meer informatie over het project vindt u op de project-website: grenscorridorn69.nl.

 

Spandraden worden aan de palen vastgemaakt

 

Boskalis Nederland is verantwoordelijk voor de realisatie van het project Nieuwe Verbinding N69. Het project omvat de aanleg van de nieuwe wegverbinding vanaf de bestaande Luikerweg net onder Valkenswaard tot de aansluiting op de A67 in Veldhoven. Deze aansluiting op de snelweg A67 wordt gerealiseerd in het project Kempenbaan West van gemeente Veldhoven. Meer informatie over deze onderneming kunt u vinden op https://nederland.boskalis.com/.

 

Het oranje gaas ligt klaar

 

De aanvraag voor deze klus in Brabant kwam binnen bij Poda omheiningen Zuid-Nederland. Vanwege hun volle agenda konden zij dit project niet op korte termijn uitvoeren. Daarom bouwt Poda Omheiningen Midden-Nederland (normaal actief in Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland) deze oranje gaas-markering. Zo helpen wij onze klanten snel en flexibel en ondersteunen wij elkaar als franchise partners in het bouwen van hekwerken.

 

Wilt u meer over Poda Omheiningen en het Poda franchise concept weten, kijk dan verder op ondernemen met Poda Omheiningen.

 

Een vakman van Poda bevestigt het markeer-gaas

 

De palen worden machinaal in de grond geslagen

 

Waar het te nat is voor de machine, werken we met de hand

 

Het eerste gaas markeert de ondergrondse leiding

 

Locatie van onze eerste werkzaamheden bij de grenscorridor N69, (bron: projectatlas N69)


Geen reactie(s)
Schrijf uw reactie