Het Poda Event 2020 NL: Op bezoek bij twee leveranciers en interessante workshops

Gemaakt op

Het Poda Event 2020 NL: Op bezoek bij twee leveranciers en interessante workshops

 

Dit jaar was Nederland aan de beurt als ‘gastheer’ voor ons jaarlijkse Poda Event. Vanuit Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en natuurlijk Nederland waren ca. 40 partners ‘neergestreken’ in Haren. Deze keer kwamen onze partners uit Scandinavië met een opvallende bus, waardoor er meer dan voldoende tijd was om lekker bij te kunnen praten en ideeën uit te wisselen.

 

 

 

 

Kennis delen

Leder jaar komen alle Poda Partners bij elkaar om kennis te delen over het plaatsen van omheiningen en poorten. Welke mooie en interessante projecten waren er, wat zijn de vragen uit de markt en welke trends zien we op dit moment. Uiteraard was de Poda avond weer één van de hoogtepunten van het Poda Event. Met deze keer een speciaal bezoek van een illusionist die langs de tafels zijn kunsten vertoonde. Het thema ´Meten is weten´ werd eer aangedaan en met veel verbazing hebben we ons laten verrassen.

 

 

Twee interessante bezoeken bij leveranciers 

Poda Omheiningen heeft veel leveranciers. Omdat we dit jaar het Poda Event in Nederland hadden, was er een mooie gelegenheid om op bezoek te gaan bij twee key-suppliers van Poda. Tijdens deze bezoeken zijn we bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen en hebben een kijkje in de ‘keuken’ genomen. Over de producten en met de benodigde achtergrondinformatie. Hartelijk dank aan Gallagher Europe en houtleverancier!

 

 

 

Onze visie

Wij geloven in een duurzame planeet, waar milieu, dieren en mensen samen gaan. Juist als er sprake is van tegenstrijdige belangen, is ons streven om een zo goed en duurzaam mogelijke oplossing te vinden voor de verschillende behoeftes. Voor elk doel hebben we de juiste ‘duurzame’ totaaloplossing als het gaat om omheiningen, afrasteringen en poorten.


Geen reactie(s)
Schrijf uw reactie