Veel werk aan de winkel - ondanks de coronacrisis

Gemaakt op

Veel werk aan de winkel - ondanks de coronacrisis


Het nieuwe jaar begon met veel werk voor Poda Omheiningen. Hoewel de coronacrisis grote gevolgen voor de maatschappij heeft gehad en nog heeft, is er nog steeds veel vraag naar omheiningen: dieren hebben een omheining nodig en natuurprojecten moeten doorgang vinden. Vee moet tegen roofdieren worden beschermd, en dieren die schade aan gewas kunnen toebrengen, moeten van akkers worden weggehouden. De periode van thuisblijven is voor menigeen aanleiding geweest eens goed naar de afrastering en poorten bij de woning te kijken en het nodige onderhoud te verrichten.

Bij Poda Omheiningen volgen wij uiteraard de richtlijnen van de overheid en hebben zowel op kantoor als in de openlucht bij het installeren van omheiningen uitgebreide maatregelen getroffen. Bestellen en ophalen van artikelen kan van tevoren worden afgesproken, zodat de artikelen klaarliggen en er geen face-to-facecontact nodig is. Taken met betrekking tot omheiningen kunnen ook telefonisch worden overeengekomen, en gelukkig is het in de openlucht bij het installeren van omheiningen eenvoudig om sociale afstand te houden.

 

Gaas omheining met weidepoorten en vee-drinkplaatsen in Hazerswoude, in opdracht geplaatst van WB Infra BV t.b.v. een kadeverbetering van Waterschap Rijnland. Poda Omheiningen Midden Nederland.

 

Plaatsen van hardhouten brug voor voetgangers in Woudenberg, opdrachtgever Landgoed De Boom in Woudenberg. Poda Omheiningen Midden Nederland.

 

Poorten Groene Woud voor Ark Natuurontwikkeling. De eiken poorten zijn voorzien van ingefreesde teksten en worden gebruikt als toegangspoorten voor machines en wandelaars. Poda Omheiningen Zuid Nederland.

 


Geen reactie(s)
Schrijf uw reactie