Poda SMS Alarm past op uw dieren

Gemaakt op gedurende SMS, Alarm

Poda SMS Alarm past op uw dieren

Als uw elektrische afrastering niet goed functioneert, kunnen uw dieren ontsnappen – of misschien zelfs aangevallen worden door roofdieren. Als u een Poda SMS Alarm op uw elektrische afrastering aansluit, krijgt u bij storing onmiddellijk bericht. Het defect kan dan direct verholpen worden!

 

Een alarm geeft zekerheid

Stroomdraden zijn een belangrijk onderdeel van veel diverse omheiningen, of ze nu gemonteerd zijn als elektrische afrastering of als stroomdraden op gaas- en houten omheiningen. Het schrikdraad zorgt ervoor dat de dieren het raster respecteren. Daarnaast is het een essentieel onderdeel van roofdierwerende rasters – niet in het minst in gebieden waar wolven voorkomen.

Af en toe kan er kortsluiting of een andere storing optreden, waardoor de elektrische afrastering niet optimaal meer werkt. Dit kan komen door bijvoorbeeld een overdaad aan begroeiing tegen het raster waardoor de spanning terug loopt. Zelf met regelmatige inspecties bestaat het risico op plotselinge en onverwachte storingen die u te laat ontdekt – een Poda SMS Alarm bewaakt uw afrastering voor u!

Werkt zonder telefoonprovider en simkaart

Poda SMS Alarm is een klein kastje dat aangesloten wordt op het elektrisch raster en dat constant de spanning op de draden meet. Als de spanning op het raster tot onder een vooraf vastgelegd niveau daalt, stuurt het apparaat direkt een SMS en/of een e-mail. Maximaal 5 verschillende personen kunnen de alarmen ontvangen.

Uniek van dit alarm is dat het niet afhankelijk is van telefoonproviders en u daarom geen simkaart hoeft aan te schaffen. De telefoonverbinding is geïntegreerd in het systeem en er zijn geen installatiekosten, geen kontakt met telefoonproviders en geen lange verbindingsperiode.

U betaalt alleen wat u nodig heeft

U stelt gewoon het alarm in en koopt thuis vanaf uw eigen computer een gebruiksperiode naar eigen keuze. U betaalt alleen voor de gekozen gebruiksperiode – een groot voordeel als het alarm alleen nodig is voor een beperkte periode, b.v. bij de bewaking van een zomerweide.

Het systeem stuurt u automatisch een herinnering als de gekozen gebruiksperiode bijna is afgelopen. Op uw PC kunt u ook de ontwikkeling van de spanning op het hek volgen en een grenswaarde instellen die bij de omstandigheden past.

Mogelijkheid voor alarm bij inbraak etc.

Een speciale toepassing van het Poda SMS Alarm is, dat hij een extra aansluiting heeft voor een extern contact. Dit kan bijvoorbeeld een deurcontact zijn of de sluiting van uw hek. U ontvangt in deze toepassing een alarm als een onbevoegde het hek of de deur opent. Een andere mogelijkheid is om het alarm aan te sluiten op een vlotter in een drinkbak. U krijgt alarm als het drinkwater voor uw dieren bijna op is.

Het Poda SMS Alarm is een uitstekend alternatief voor andere alarmsystemen die verkrijgbaar zijn – ook wat de prijs betreft. Het alarm kost slechts 361,88 euro exclusief 21% BTW. De gebruikskosten voor een maand bedragen 8 euro exclusief BTW en de prijs wordt lager als u een langere periode kiest.

Neem contact op met uw lokale Poda partner voor meer informatie over dit unieke systeem!


Geen reactie(s)
Schrijf uw reactie