Schapen van Teun en Ellen Groeneveld ‘Wolf proof’ dankzij ‘Poda Wolvenraster’!

Gemaakt op gedurende Wolven

Schapen van Teun en Ellen Groeneveld ‘Wolf proof’ dankzij ‘Poda Wolvenraster’!

 

 

Deze zomer kreeg Poda Omheiningen Drenthe de vraag van Teun en Ellen Groeneveld uit Zuidveld om informatie te verstrekken over een wolvenraster.

Teun Groeneveld is een fervent schapenfokker en vindt het belangrijk dat zijn schapen veilig buiten kunnen lopen. Poda heeft in het buitenland jarenlange ervaring op het gebied van wolvenrasters en Johan kon een gedegen en professioneel advies geven.

Teun en Ellen Groeneveld gaven groen licht voor het plaatsen van een wolfwerende-afrastering ter bescherming van hun schapen; preventief en goed doordacht in samenwerking met Poda Omheiningen Drenthe.

Een Poda Supernet gaasomheining in combinatie met stroomdraden zorgt voor een uitstekende barrière om de wolf te weren. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten is belangrijk. Neem daarbij de professionele montage van Poda en een goed resultaat is verzekerd.

Als extra bewaking is de Poda SMS-alarm geplaatst om constant de spanning op de afrastering te monitoren. Mocht de spanning beneden de ingestelde grenswaarde komen, dan ontvangt de eigenaar automatisch een waarschuwing per SMS en/of per e-mail naar keuze.

 

 

Vorige week ontvingen we een leuke mail van Teun en Ellen Groeneveld

Wij zijn erg blij met de prachtige omheining om ons weiland!

Zoals jullie weten wilden wij onze schapen en andere dieren veilig hebben voor de wolf die steeds meer gezien wordt in onze provincie en die helaas bij collega schapenhouders al voor de nodige schade en ellende heeft gezorgd. Het zorgde bij ons voor veel ongerustheid.

Johan heeft ons gelukkig goed geadviseerd in welke omheining afdoende moest zijn. Het resultaat is een mooie, strakke omheining die er ook nog eens prachtig uitziet!

Wij voelen ons een stuk prettiger nu wij weten dat onze dieren veilig staan.

Bedankt voor de professionele plaatsing en je secure afwerking.

Met vriendelijke groet,
Teun en Ellen Groeneveld, Zuidveld, Drenthe


Poda biedt het complete pakket als het gaat om advies, montage en service. Wilt u vrijblijvend advies, dan horen wij dit graag. Poda Omheiningen heeft in Nederland vijf partners waar u terecht kunt.

 

 

 


Geen reactie(s)
Schrijf uw reactie