Poda Ohio omheining met afgeronde houten liggers


De planken zijn gezaagd en de smalle zijkanten keurig afgerond. De palen zijn gepunt en cilindrisch gefreesd en de koppen zijn afgeschuind. De planken worden door middel van houtschroeven aan de palen bevestigd, niet genageld. Deze klassieke houten omheining van Poda past goed in een natuurlijke omgeving. De Ohio omheining wordt vervaardigd uit langzaam groeiend, Noord Europees grenen en in één van de modernste en meest milieubewuste impregneerbedrijven van Europa onder druk geïmpregneerd. Daarom kan Poda u een garantie van 20 jaar tegen houtrot (zout- of steenkoolteerolie geïmpregneerd). Zie hiervoor onze garantievoorwaarden. De plaatsing wordt uitgevoerd met een hydraulische palenrammer, gemonteerd op een 4 wiel aangedreven tractor.

De palen worden zonder voorboren in de grond geramd zodat deze, in tegenstelling tot palen die in een voorgeboorde grond geplaatst zijn, direct stevig in de grond staan.

Een omheining zonder elektrische afrasteringsdraad dwingt geen respect af. Meer veiligheid voor uw dieren kunt u bereiken door het toevoegen van een elektrische draad (minimaal 1). Deze kan extra worden gemonteerd.

Deze omheining is zout- of teeroliegeïmpregneerd verkrijgbaar met twee of drie planken. De hoogte varieert van 1,20 m - 1,50 m of een hoogte naar eigen wens.

Palen rond 12 x 225 cm
Planken 5 x 10 x 500 cm
Paalafstand ca. 250 cm


 

 


Download