Poda Omheiningen Zuid Nederland


 

Ron van der Leest

 


Van harte welkom bij Poda Omheiningen Zuid Nederland!

Wij zijn uw aanspreekpunt voor omheining in de provincies Noord Brabant, Limburg en Zeeland. Naast de omheining zelf zijn wij ook gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van uw omheining. Wij zijn gevestigd in het groene hart van de Meijerij, beter bekend als Sint-Oedenrode.

Sinds 2004 zitten wij ‘in’ de omheiningen, wat begon als leverantie van geimpregneerd hout is nu uitgegroeid tot volwaardig omheiningbedrijf. In 2012 hebben wij onszelf als eerste partner aangesloten bij Poda groep. Ward van den Berk, Geert Saris en Ron van der Leest zijn uw dagelijkse aanspreekpunten voor deze Poda Vestiging.

Poda Omheiningen Zuid Nederland levert en plaatst een breed scala omheiningen met oog op de landelijke toepassing. Een houten hekwerk ter aankleding van het terrein, gaas voor het binnenhouden van uw hond of een elektrisch raster voor het veilig stellen van uw dieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze werkgebieden zijn uiteenlopend van particulier tot zakelijk en natuurlijk de overheden met hun diverse rasters. U kunt bij ons terecht voor zowel een rolletje schrikdraad, een houten poort op de oprit als voor de complete ontzorging van alle rasterwerkzaamheden van uw natuurproject. Middels onze RSO(Raster Service Overeenkomst) kunnen wij ook al het onderhoud aan uw omheining verzorgen zodat u er jarenlange onbezorgd plezier aan kunt beleven.

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw omheining vraagstuk? Wij komen graag bij u op locatie. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom bij ons voor een bezoek aan de showtuin waar u onze producten kunt bezichtigen!

Wij ontmoeten u graag!
Naast omheiningen zijn wij ook producent en leverancier van hindernismaterialen. Al deze materialen worden in eigen beheer geproduceerd waardoor wij u de gewenste maatwerk hindernis kunnen leveren.

 


Uw Poda partner is dé specialist voor uw omheiningen en poorten. Naast een volledig assortiment bieden wij advies en montage op maat.

Contact Ron van der Leest, Poda Omheiningen Zuid Nederland

 E-mail

zn@poda.com
Fax: 05451-5055429

 Bezoek

Schoorse Hoefstraat 7
5492 TA Sint-Oedenrode

bekijk kaarten en vind routebeschrijvingen


 

 

 

 

Poda Omheiningen Zuid Nederland - Routebeschrijving