Poda doorsteekomheining type Texas met ronde liggers

Deze exclusieve houten omheining is bijzonder geschikt voor permanente paddocks, maneges en longeer-cirkels waar geen compromissen gemaakt zijn als het gaat om kwaliteit en uitstraling. Deze houten omheining heeft een unieke uitstraling voor een betaalbare prijs – de omheining heeft twee voorkanten en geen achterkant.

Texas hekwerk wordt gemaakt van Noord Europees grenen, dit hout is door zijn trage groei veel robuuster dan hout van inheemse soorten pijnbomen. Een ander voordeel van dit grenen is dat deze goede geïmpregneerd kan worden. Vergeleken met sparren, is het mogelijk om grenen tot in de kern te impregneren.

Het hekwerk wordt in één van de modernste en meest milieu bewuste impregneerbedrijven van Europa onder druk geïmpregneerd. Daarom kan Poda u een garantie van 20 jaar tegen rotten geven. Zie onze garantievoorwaarden.

De palen hebben een krimp naad. Dat is een inkeping over de volle lengte van de palen, die nadelige weersomstandigheden tegen gaat. Deze behandeling voorkomt effectief het ''draaien'' en ''scheuren'' van palen.

Een paddock hekwerk zonder elektrische afrasteringsdraad dwingt geen respect af. Meer veiligheid voor uw dieren kunt u bereiken door het toevoegen van een elektrische draad (minimaal 1). Deze kan extra worden gemonteerd. Een Texas hekwerk is zout- en teerolie geïmpregneerd verkrijgbaar met twee of drie liggers.

De hoogte varieert van 1,20 m tot 1,50 m of een hoogte naar eigen wens.
 

  • Texas palen voor 2 liggers rond 14 x 200 cm.
  • Texas palen voor 3 liggers rond 14 x 250 cm.
  • Texas liggers rond 8 x 300 cm.
  • Paalafstand ca. 300 cm.

 


 

 


Download