Landhekken en erfafscheiding hekwerk van hout en metaalVeilige landhekken

Een landhek van Poda wordt het hele jaar door meerdere malen per dag gebruikt. Reden waarom Poda niet compromitteert op veiligheid, kwaliteit en functionaliteit. De poorten zijn verkrijgbaar in hout of metaal. Bij zowel het advies als de montage van het landhek leveren wij de beste oplossing die bij uw wensen en uw omgeving past.

Erfafscheiding hekwerk

Met het plaatsen van een erfafscheiding hekwerk in tuinen en parken heeft Poda meer dan 40 jaar ervaring. Hierdoor profiteert u van de hoge kwaliteit, de veiligheid en van de gebruiksvriendelijkheid van onze poorten.

Complete montage

Onze professionele montage garandeert de beste resultaten. Hierdoor kunt u het plaatsen van uw poorten met een gerust hart aan Poda overlaten. Daarbij verzorgen wij graag een complete omheining voor uw situatie, zoals in combinatie met een schapen hek.

Onze regionale Poda partners bieden met hun geschoolde en gemotiveerde medewerkers en met hun speciaal daarvoor uitgerust machinepark een complete montageservice. Dit betekent dat wij van A tot Z alle taken uitvoeren en daarnaast vanzelfsprekend, indien nodig, ondersteunen bij onderhoud en reparaties. Bijvoorbeeld als er een voertuig tegen uw poort aangereden is.