William Lensen, uitvoerder bij Huijbregts Infra BV, Reusel (N.-Br.)

Gemaakt op

William Lensen, uitvoerder bij Huijbregts Infra BV, Reusel (N.-Br.)

Poda heeft voor ons diverse werkzaamheden uitgevoerd voor het project herinrichting beekdal Kleine Dommel, een groen gebied tussen Eindhoven en Nuenen. Opdrachtgever van dit project is Waterschap de Dommel.Een deel van de opdracht bestond uit het verwijderen van afrastering en terugplaatsen van nieuwe. Bij het terugplaatsen van palen en prikkeldraad hebben de medewerkers van Poda nadrukkelijk gelet op het hergebruiken van materialen.

Een tweede deel van het project bestond uit het plaatsen van afrastering om een pad langs de Dommel te realiseren, zodat jaarlijks onderhoud aan de oeverkanten mogelijk is. Mede door de flexibele instelling van Poda is het hele project snel afgerond. Om een voorbeeld te geven; het terrein was zó nat dat machines wegzakten. De mannen van Poda staken letterlijk hun handen uit de mouwen en plaatsten de materialen handmatig. Zo werd vertraging voorkomen. Super!

Ook de communicatie met de mensen van Poda is erg prettig; je hebt direct de juiste persoon aan de telefoon. Een paar zaken die tijdens de tussentijdse oplevering naar voren kwamen, werden direct door Poda afgehandeld. Het is de eerste keer dat wij met Poda hebben samengewerkt, maar we vragen ze bij een volgende opdracht beslist opnieuw.