Poda Visie

Poda Visie

Poda Missie

Poda Missie

Poda Waarden

Poda Waarden

Visie - Missie - Waarden van Poda Omheiningen


Visie op omheiningen

Poda Omheiningen staat voor service en kwaliteit. Een omheining is niet slechts een paal met planken en draad. Een omheining is een barrière tussen veiligheid en gevaar. Afrasteringen dienen afgestemd te zijn op het doel en de functie. Wij zijn specialist op het gebied van omheiningen, hekwerken en afrasteringen. Als u een hekwerk bij ons bestelt, gaat u voor kwaliteit, service en een zorgeloze toekomst.

Missie van Poda Omheiningen

Onze klanten zijn ons bestaansrecht. Daarom staan onze klanten voorop in ons doen en laten. Wij doen wat in onze macht ligt om onze klanten te voorzien van een goede omheining. Hierbij staan kwaliteit en service voorop.

Waarden van Poda Omheiningen

P
Professioneel Wij zijn een eerlijke en betrouwbare partner om zaken mee te doen. Wij doen wat wij beloven.

O
Omgevingsbewust Wij zijn ons bewust van onze omgeving. De omgeving waarin wij werken en leven. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de toekomst waarin onze kinderen en kleinkinderen leven.

D
Duurzaam De hekwerken en productie methoden van Poda Omheiningen zijn van hoge kwaliteit. Onze omheiningen zijn milieuvriendelijk en passen in een natuurlijke omgeving.

A
Afnemer centraal Onze klanten zijn ons bestaansrecht. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten. Daarmee zorgen wij ervoor dat wij niet tevreden zijn voordat onze klant dat is. Poda Omheiningen, Natuurlijk Duurzaam