Poda Veeroosters

Poda veerooster, uniek en modulair. Eenvoudig te installeren. 

Poda veerooster, modulair en eenvoudige te installeren

Poda’s veeroostersysteem is de professionele oplossing als u een veerooster nodig heeft. De veeroosters zijn geprefabriceerd en bestaan uit nauwkeurig berekende en gestandaardiseerde onderdelen, die schaalbaar zijn. Naast de grootte kan de belastbaarheid naar behoefte worden aangepast (as-belasting tot 18 ton), zodat u de optimale oplossing voor uw toepassing krijgt.

Het veerooster vormt een complete eenheid met de bodem en de zijkanten, zodat lastig stortwerk overbodig is. De montage geschiedt in één keer, zodat uw nieuwe veerooster snel in gebruik kan worden genomen. Door de modulaire opbouw kan het rooster naar wens gemaakt worden. De assemblage hoeft niet op locatie plaats te vinden indien gewenst. 

Alle veeroosters hebben een ontsnappingsmogelijkheid voor padden en andere kleine dieren. Indien gewenst worden de veeroosters geheel of gedeeltelijk thermisch verzinkt en onbehandeld (zwart) geleverd. De natuurlijke, roestige uitstraling verdient de voorkeur in bijvoorbeeld natuurgebieden, waar de veeroosters goed bij de omgeving passen.

Het unieke veerooster systeem heeft zeer veel combinatiemogelijkheden. Neem contact met uw Poda partner op en vraag naar een offerte voor een Poda Veerooster afgestemd op uw wensen.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische Specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit