Over Poda Omheiningen

Wie zijn wij?

Sinds 1975 levert Poda Omheiningen kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor afrasteringen in rurale gebieden. Poda biedt in dat verband een breed scala aan omheiningen en hekwerken aan. Ons assortiment bestaat uit elektrisch, houtkoppel-, kunststof- en gaashekwerken van toonaangevende merken, evenals erf-, weide-, rijbak ingangen en poorten uit hout en metaal. In aanvulling daarop verkopen Poda-partners ook mobiele hekwerkelementen, hondenhokken, kennels en afrasteringen voor kleine dieren.

Klanten vindt men onder meer onder land- en bosbouwers, houders van paarden, pluimvee en kleine dieren evenals onder grondeigenaren op het platteland en van bosgebieden, biogas- en zonnepaneel parken, gemeenschappen en gemeenten, natuurbeschermingsorganisaties, dierenasielen en dierentuinen. In het afgelopen jaar alleen heeft Poda duizenden kilometer aan afrasteringen verkocht en geplaatst.

Respect voor het milieu

Poda Omheiningen is een van de weinige leveranciers van omheiningen van FSC®-gecertificeerd (Forest Stewardship Council®) hout. Dat houdt in dat de door ons ingekochte FSC®-producten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en alleen door gecertificeerde bedrijven worden verwerkt. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke instituten.

Ga naar FSC®-certificaat »

Lees meer over de FSC®-certificering »

Aandacht voor mensen

Dit wordt ook wel sociaal verantwoord ondernemen genoemd. Bij Poda hebben we respect voor mensen: zowel de mensen binnen ons bedrijf als de mensen in onze omgeving. Het FSC®-keurmerk houdt ook in dat de werknemers in de bossen een goede opleiding krijgen, veilig kunnen werken en een fatsoenlijk loon ontvangen. Voor Poda is het heel natuurlijk dat onze leveranciers hun werknemers goede arbeidsvoorwaarden aanbieden. Zoek naar FSC®-gecertificeerde producten.

Wat kunnen wij voor u doen?

Poda Omheiningen biedt u een uitgebreid assortiment van omheiningen en hekwerken. Ook kunnen wij u een oplossing op maat bieden. Poda ontzorgt u van A tot Z: De plaatsing en installatie door vaklui met gespecialiseerd gereedschap zorgt ervoor dat u langdurig en zonder problemen van uw omheining kunt genieten. Voordat een hekwerk wordt geplaatst, controleren we bijvoorbeeld of er buizen of kabels in de grond liggen. Pas wanneer wij helemaal klaar zijn, wordt de omheining op maat overgedragen aan de klant. Een professionele plaatsing staat garant voor een omheining die aan alle voorschriften voldoet en jaren mee kan.

Wat vindt u van ons?

Onze regionale Poda partners plannen, monteren en onderhouden alle types omheiningen. Uw lokale Poda partner heeft kennis van de situatie in uw regio en kan u snel van dienst zijn. Kortom: Poda is uw lokale partner voor alles rondom omheiningen en afrasteringen.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit