Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Schapen raster plaatsen

Een geiten- en schapen omheining is nog net geen wetenschap. Schapen en geiten zijn slimme dieren die zich niet zomaar achter een omheining laten houden. Een goed schapenraster is in dit geval erg belangrijk. De combinatie schrikdraad en gaas is de beste oplossing. Als de afrastering op de juiste manier geïnstalleerd is, bent u verzekerd van het zorgeloos binnenhouden van schapen en geiten.

Poda Omheiningen heeft jarenlange kennis en ervaring om uw afrastering op de juiste wijze te plaatsen. Voordat wij beginnen geven wij u uitgebreid advies over de keuzes die u heeft. Op die manier weet u zeker dat u de juiste afrastering koopt.

Elektrische afrastering voor schapen

Afrasteringen voor schapen en geiten komen in verschillende vormen voor. Poda Omheiningen biedt de keuze uit een elektrische afrastering en een gaas afrastering. Het voordeel van een goed geplaatste elektrische schapen afrastering is de duurzaamheid. Deze afrastering blijft jarenlang goed omdat de dieren er niet aan komen. Dieren, dus ook schapen, hebben respect voor een stroomdraad.

Schapenraster met hoogwaardig schapengaas

Goed geplaatst schapengaas dat van van een hoge kwaliteit staal gemaakt is. Dat is de keuze die u maakt met Poda Omheiningen. Het schapengaas is gemaakt van High Tensile draad. Wij spannen het gaas maximaal zodat het schapenraster jarenlang, zonder onderhoud, in een goede conditie blijft.

De kwaliteit van het schapengaas zorgt dat het lastig te verwerken is. Daar staat tegenover dat u een professionele kwaliteit gaas gebruikt. Natuurlijk plaatsen wij het gaas graag voor u.

Goed geplaatst schapengaas blijft jarenlang goed en het is voor een schaap nagenoeg onmogelijk om uit te breken. Schapengaas heeft als voordeel dat het overal kan staan zonder een schrikdraadapparaat. Toch adviseren wij om schapengaas te combineren met een schrikdraad. Daarmee verlengt u de levensduur van uw omheining met vele jaren. Een schrikdraadapparaat met zonnepaneel is een duurzame en veilige oplossing.

Afrastering geiten

Een afrastering voor geiten moet net als een schapenraster aan hoge eisen voldoen. Om geiten binnen de omheining in de weide te houden is de combinatie gaas met schrikdraad de beste oplossing. Het schrikdraad zorgt ervoor dat de geiten respect krijgen voor de omheining. Het gaas zorgt ervoor dat de geiten veilig binnen de omheining blijven. 

Prijzen schapen- of geitenraster

Wat kost een schapen- of geitenraster? Om precies te weten wat de afrastering kost, komen wij graag bij u langs. Wij bekijken het terrein waar de afrastering moet komen. Daarnaast geven wij u advies over het hekwerk wat het beste past in uw situatie. Benieuwd wat uw omheining kost? Neem contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit