2 professionele monteurs van Poda Omheiningen plaatsen een Noistop® Steel geluidswerende schutting
Geluidsscherm

Voor een rustige en comfortabele omgeving

Creëer rust met een geluidsscherm van Poda

Onze geluidsschermen zijn ontworpen om de kwaliteit van leven te verbeteren door geluidsoverlast te verminderen. Een geluidsscherm werkt in de eerste plaats door het geluid dat overlast veroorzaakt te absorberen. Zowel jezelf in je eigen tuin als hele buurten kunnen genieten van rust en een goede leefomgeving door je af te schermen tegen hinderlijk lawaai.

De oorzaken van lawaai kunnen talrijk zijn: Verkeerslawaai van snelwegen, ringwegen en snelwegen, evenals verkeerslawaai van spoorwegen. Lawaai van industriegebieden, fabrieken en warmtepompen. Geluidsoverlast bij kinderdagverblijven, scholen, speelvelden en sportvelden.

Laat ons uw geluidswerende schutting bouwen

Geluidshek, akoestisch hek of geluidsscherm: er zijn veel namen voor. Onze geluidswerende schuttingen bestaan uit modules met een kern van geluidsabsorberend materiaal die we op palen monteren. Dankzij de modulaire constructie en verschillende afwerkingsopties kunnen we een omheining creëren die past bij uw functionele en esthetische eisen.

Als u kiest voor een geluidswerende schutting van Poda, kiest u voor meer dan "gewoon" een kwaliteitsomheining. Als uw omheiningsspecialist verzorgen wij graag uw gehele omheiningsproject: van ontwerp en planning, tot levering van materialen en volledige installatie van de omheining. Onze ervaren omheiningsmonteurs zorgen ervoor dat uw omheining professioneel, efficiënt en correct wordt gebouwd - een voorwaarde voor een duurzame en kwalitatief hoogwaardige omheining.

Uw lokale Poda Partner adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw geluidswerende omheining of schutting.

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Een Noistop® Steel geluidswerende schutting van Poda Omheiningen in een tuin omringd door struiken en bomen Een Noistop® Steel geluidsscherm van Poda Omheiningen geïnstalleerd om geluidsoverlast van een warmtepomp te weren Een Noistop® Steel geluidsscherm van Poda Omheiningen geïnstalleerd rond een speelveld bij een woonhuis om geluidsoverlast te weren

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit