Houten poorten van Poda ©

Bij Poda hebben we meer dan 45 jaar ervaring met houten poorten en weten we wat nodig is voor een goed en duurzaam resultaat.

Al onze houten hekken en poorten zijn in robuuste materialen uitgevoerd met hoge handwerkkwaliteit. De hekken worden geleverd met alle benodigde accessoires, zoals stevige Poda hekpalen en degelijk hang- en sluitwerk, zodat u de houten poort jarenlang onbezorgd kunt gebruiken.

Advies voor houten poort

Wilt u een houten poort kopen? Bedenk dan van tevoren welke uitstraling u voor ogen heeft. Gaat u voor een luxe houten poort met de uitstraling van een Engels landhek? Of zoekt u juist een praktisch en voordelige houten poort?

De lokale Poda partner adviseert u graag over de beste oplossing voor uw situatie en helpt u om de hekken professioneel te plaatsen voor een optimaal resultaat!

Poda poort favorieten

Alle series in onze poorten en landhekken zijn verkrijgbaar als enkele of dubbele poort

  • Country Estate: Degelijk en veelzijdig landhek van hout
  • Country Farmer: Het klassieke “land hek” met een gemiddelde hoogte. Uitgevoerd in druk geïmpregneerd grenen uit de Karpaten. Past mooi bij een houten omheining voor paarden.
  • Country Garden: Mooi design voor bijvoorbeeld tuinen en instellingen. Onderaan massief en bovenaan open en luchtig. Een complete serie, bestaande uit deuren, houten poorten en bijbehorende omheiningspanelen.

Verkrijgbaar als hardhouten hek

  • Country House: Stijlvolle houten hekken serie van de beste kwaliteit. Leverbaar als hardhouten hek of druk geïmpregneerd. Kan worden gemonteerd met bijpassende aanvullende omheiningen.
  • Country Ranger: Exclusieve hekkenserie, herkenbaar aan de klassieke “hoorn”. Dit hek is leverbaar in hardhout. Kan worden gemonteerd met bijpassende aanvullende omheiningen.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit