Poorten

Landhekken en erfafscheiding hekwerk van hout en metaal

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Veilige landhekken en poorten

Een landhek of een poort van Poda wordt het hele jaar door meerdere malen per dag gebruikt. Reden waarom Poda niet compromitteert op veiligheid, kwaliteit en functionaliteit. De poorten zijn verkrijgbaar in hout of metaal. Bij zowel het advies als de montage leveren wij de beste oplossing die bij uw wensen en uw omgeving past.

Een toegangspoort voor op uw erf

Met het plaatsen van een toegangspoort voor op het erf heeft Poda meer dan 45 jaar ervaring. Hierdoor profiteert u van de hoge kwaliteit, de veiligheid en van de gebruiksvriendelijkheid van onze poorten.

Complete montage

Onze professionele montage garandeert de beste resultaten. Hierdoor kunt u het plaatsen van uw poorten met een gerust hart aan Poda overlaten. Daarbij verzorgen wij graag een complete omheining voor uw specifieke situatie.

Onze regionale Poda partners bieden met hun geschoolde en gemotiveerde medewerkers en met hun speciaal daarvoor uitgerust machinepark een complete montageservice. Dit betekent dat wij van A tot Z alle taken uitvoeren en daarnaast vanzelfsprekend, indien nodig, ondersteunen bij onderhoud en reparaties. Bijvoorbeeld als er een voertuig tegen uw poort aangereden is.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit