Vier scharrelkippen lopen tussen struiken en bomen in hun kippenhok.
Afrastering voor kippen en omheining kippenren

Bescherm uw pluimvee buiten met een veilige omheining van Poda

Afrastering voor kippen van goed materiaal

De afrastering voor kippen moet niet alleen uw kippen binnen houden, maar ook bescherming bieden. Pluimvee, zoals vrije-uitloop eenden en -kippen, is bijzonder kwetsbaar voor aanvallen van o.a. vossen. Een veilige afrastering voor kippen beschermt uw dieren. De basis van de kippen omheining is meestal gaas van 180 cm hoog dat naar wens wordt bevestigd op de Poda Økopaal van Europese robinia of onder druk geïmpregneerde Poda-afrasteringspalen van Europees grenen. Zo bent u verzekerd van een afrastering met een lange levensduur.

Kippen omheining

Poda levert maatwerk als het gaat om kippenrasters. Wij weten hoe belangrijk het is dat u eenvoudig en snel bij uw kippen kunt komen, terwijl de kippen veilig binnen de omheining blijven. De toegang tot uw kippen of eenden wordt daarom uitgevoerd met hoge, verzinkte stalen hekken of poorten met fijnmazig vlechtwerk. Uiteraard leveren wij deze in de gewenste breedte voor voertuigen e.d.

Omheining kippenren biedt bescherming

Roofdieren worden het beste afgeweerd als ze niet in de buurt van de omheining van de kippenren kunnen komen. Daarom monteren wij altijd schrikdraad op afstandsisolatoren aan de buitenkant van de omheining. Het risico dat bijvoorbeeld vossen proberen zich onder de afrastering door te graven blijft echter reëel en kan o.a. worden voorkomen door aan de buitenkant van de afrastering het gaas naar buiten toe op of net onder het maaiveld aan te brengen. Het gras kan door de mazen van het gaas heen groeien en grasmaaien rondom de afrastering blijft gewoon mogelijk.

Veiligheid van dieren staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom leveren wij naast afrasteringen voor kippen ook omheiningen voor andere dieren, zoals bijvoorbeeld onze robuuste omheining voor paarden. 

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit