Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Bespaar geld door gewassen te beschermen

Hazen en herten kunnen grote schade veroorzaken aan kerstbomen, gecultiveerde- en natuur gebieden. Een robuuste omheining die de dieren effectief op afstand houdt, kan u daarom veel kosten besparen die gepaard gaan met herstel en gederfde inkomsten.

Professionele montage

Poda levert en monteert een grote selectie afrasteringen voor natuurgebieden, hertenfokkerijen en dierentuinen. Onze Poda partners in het hele land bieden ervaren monteurs, advies, montage en onderhoud van alle types omheiningen.

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Poda partner »

Dierentuinen

Poda monteert al sinds 1975 afrasteringen voor kleine en grote dierentuinen. Poda heeft in Denemarken bijvoorbeeld de elektrische afrastering geleverd voor het olifantenhuis in de dierentuin van Kopenhagen en de bizonafrastering voor Randers Regnskov. Ook in Nederland en Duitsland zijn vele dierentuinen voorzien van de veilige en professionele omheiningen van Poda.

Focus op veiligheid

Inheemse dieren zoals wilde zwijnen en bizons, die potentieel grote schade kunnen aanrichten, komen steeds vaker voor in daarvoor ingerichte gebieden. De aanwezigheid van deze dieren stelt bijzondere eisen aan de afrasteringen. Poda is daarbij een voorkeursleverancier vanwege de jarenlange ervaring die wij hebben met de montage van kwalitatief hoogwaardige, effectieve en veilige elektrische afrasteringen.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit