Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Rundvee in natuurgebieden

Rundvee wordt in toenemende mate gebruikt voor het beheren en begrazen van natuurgebieden met bijzondere landschapsvormen zoals bij overwoekering door de natuur en op weilanden dichtbij de kust. Door rundvee te laten grazen wordt voorkomen dat weideland verandert in bos, blijft het speciale landschapstype behouden en wordt de biologische diversiteit bevorderd. Poda heeft vele jaren ervaring met het omheinen van natuurgebieden waarbij rekening moet worden gehouden met toegankelijkheid voor het publiek (inwoners, toeristen).

Focus op veiligheid

Omdat runderen grote dieren zijn, vormen ze een bijzonder gevaar voor het wegverkeer - reden waarom wij onze rundveeomheiningen zodanig hebben ontwikkeld dat de dieren binnen de omheining blijven en niet kunnen uitbreken. Daarmee bent u iedere dag verzekerd van optimale veiligheid.

Omheining als investering

Bij Poda doen we ons best veiligheid te combineren met esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden we een groot assortiment aan rundveeomheiningen aan die alle vervaardigd zijn van sterke materialen. Een goed doordacht ontwerp waarmee u uw wensen kunt combineren met de diersoort dat binnen de afrastering komt te lopen. De robuuste materialen staan garant voor een lange levensduur. Een rundveeomheining van Poda is daarom een goede investering die u jarenlang verzekert van een optimale veiligheid.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit