Krijg inspiratie en hulp voor uw omheining

Een edelhert met gewei staat achter een hertenhek.

Wild-werende omheiningen

Hoe weer je groot- en klein wild

Bescherm je bomen en gewassen; voorkom wildschade. Lees alles over wild-werende omheiningen van A tot Z. Ontzorgen met een lach!

03-07-2024

Een wolf in een bos.

Wolfwerende afrasteringen

Bescherm je dieren tegen wolven

Lees ons uitgebreide artikel over wolfwerende omheiningen en krijg waardevolle tips en informatie over hoe je je dieren effectief kunt beschermen tegen wolven ✔

28-06-2024

Elektrische afrastering

Controleer uw elektrische afrastering

Het schrikdraadapparaat is de "motor" van een elektrische afrastering. Wanneer u uw elektrische afrastering controleert, moet u daarom eerst meten of deze naar behoren functioneert.

08-12-2023

Paardenomheining

Elektrische afrastering voor paarden - kies het juiste type

In dit artikel richten we ons op de verschillende soorten elektrische afrasteringen die beschikbaar zijn voor paarden. Er zijn veel verschillende soorten en kwaliteiten op de markt.

24-11-2023

Twee paarden staan rustig achter een Marster paardenomheining

Paardenomheining

Houten omheinigen voor paarden

In dit artikel krijg je:De belangrijkste tips over houten omheiningen, enkele tips over de hoogte van afrasteringen voor paarden, Hoeveel liggers je het beste kunt kiezen, Een kort overzicht van de houten omheiningen van Poda.

24-11-2023

Twee paarden grazen in aparte paddocks. De paardenweiden worden gescheiden door een paardenomheining met half doorgesneden latten.

Paardenomheining

FAQ Paardenomheiningen

Hier hebben we de antwoorden op de meest gestelde vragen over paardenomheiningen verzameld om je te helpen de juiste omheining te kiezen voor jou en je paarden.

23-11-2023

Een paard staat met opgeheven hoofd zijn omgeving te observeren, terwijl een ander paard graast. Beide paarden staan achter een paardenhek langs de oprijlaan van een landgoed.

Paardenomheining

Welke afrastering of omheining kies je voor je paarden?

Het kiezen van de juiste omheining voor je paarden kan moeilijk zijn. Er zijn veel producten op de markt; daarom hebben we dit artikel gemaakt om je te helpen de juiste keuzes te maken.

11-10-2023

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit