DeciFence®

Aantrekkelijke en voordelige geluidswerende omheining met een milieuvriendelijke karakter

DeciFence® - de ´upcycled´ geluidsomheining

DeciFence is ontstaan uit een geweldig idee: van afgedankte glasvezelproducten vezelstrips maken en het materiaal hergebruiken als de geluidsabsorberende kern van een unieke, nieuwe geluidswerende omheining. Deze manier van denken staat ook bekend als "upcycling" en houdt in dat er nieuwe waarde wordt toegevoegd aan iets dat anders als afval zou worden bestempeld.

Gerecycleerde en natuurlijke materialen

Glasvezelsnippers hebben uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen, die we gebruiken in de DeciFence geluidsomheining.

De afgedankte glasvezelproducten worden gebroken en versnipperd tot vezelstroken, die vervolgens worden verlijmd en gevormd tot platen. De geluidsabsorberende platen vormen de kern van de modules die de Decifence geluidswerende schutting mogelijk maken.

In lijn met de milieugedachte zijn zowel de basis als de bekleding van de Decifence geluidswerende omheiningselementen gemaakt van hittebehandeld hout. Hittebehandeld hout is net zo natuurlijk als onbehandeld hout, maar heeft een langere levensduur en is gemakkelijk af te voeren of later opnieuw te gebruiken.

Een aantrekkelijke en voordelige geluidswerende omheining

DeciFence heeft een natuurlijke look die past bij een privétuin of op een eigen terrein; het gebruik van gerecycleerde materialen maakt van DeciFence ook een mooi, economisch alternatief voor andere types geluidswerende omheiningen.

Aan de binnenkant van de schutting heeft DeciFence een aantrekkelijke houten bekleding. Aan de buitenkant, dus waar de geluidsbron vandaan komt, is de houten bekleding gedeeltelijk open, waardoor de kern van de glasvezelelementen het geluid kan absorberen.

DeciFence modules worden geïnstalleerd in H-profiel palen. Voor een lange levensduur kunnen de panelen voor de schutting geïnstalleerd worden in onder druk behandelde houten palen of verzinkte stalen palen voor een optimale duurzaamheid.

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Laat Poda uw afrasteringsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Artikelnummer

Installatie

Product sheet

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit