Noistop Essential voor tuin

Creëer rust in uw tuin met Noistop® Essential

Een eersteklas geluidsisolatie

Is uw eigendom onderhevig aan hinderlijk omgevingsgeluid? Noistop® Essential biedt u een eersteklas omheining met een dikke kern van ROCKWOOL® steenwol die het geluid weert en absorbeert. Steenwol is duurzaam, onbrandbaar en 100% recyclebaar.

De Noistop Essential omheining is opgebouwd uit modules met gegalvaniseerde stalen frames gemonteerd op stalen palen. Dankzij het modulaire systeem kunnen we een oplossing creëren die precies aan uw eisen voldoet en in uw omgeving past.

Robuust en duurzaam

Noistop Essential is een uitstekende geluidsisolerende oplossing met bewezen geluidsabsorberende eigenschappen en een lange levensduur. De combinatie van robuust gegalvaniseerd staal en stabiel ROCKWOOL steenwol geeft Noistop Essential een typische levensduur van meer dan 30 jaar. Houd er rekening mee dat de duurzaamheid afhangt van de specifieke omgeving waarin uw omheining wordt geïnstalleerd.

Mooi en levendig met beplanting

De Noistop constructie is zo ontworpen dat klimplanten de omheining kunnen bedekken. De planten zorgen voor een esthetisch mooie omheining die opgaat in de omgeving.

U kunt kiezen uit verschillende soorten klimplanten voor uw geluidswerende omheining, zoals klimop, klimhortensia, clematis of klimroos. De plantkeuze hangt af van de oriëntatie van de omheining (noord/zuid/oost/west), de bodemgesteldheid, de beschikbaarheid van licht en water en de onderhoudsbehoeften. Vraag het ons - of laat een plaatselijke hovenier u adviseren over de mogelijkheden voor het plaatsen van uw nieuwe geluidsscherm.

Optionele houten bekleding

Noistop Essential is een lichtere versie van de Noistop Steel geluidswerende omheining. Uniek zijn de Essential modules die kunnen worden bekleed met hout, waardoor u een geluidswerende omheining krijgt met een warme en aantrekkelijke uitstraling. De houten panelen zijn verkrijgbaar in naturel of bruin en kunnen naar wens op de Essential-omheining worden geplaatst (of achteraf worden gemonteerd). Bijvoorbeeld op elke tweede omheiningssectie.

Laat Poda uw afrasteringsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Modulegrootte

Kleuren

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit