Een zwarte hond rent langs het hekwerk in een renbaan.
Hondenren

Professionele kwaliteitsren van Poda voor uw hond

Hondenren van Poda

Een hondenren van Poda is geliefd bij kennels en hondenbezitters. Dankzij de veilige en duurzame kwaliteit bieden onze buitenrennen voor honden de meeste veiligheid.

Bij Poda gebruiken we Multinet® bij het bouwen van buitenrennen voor honden. De reden daarvoor is de unieke eigenschap van het net dat veiligheid voor de hond combineert met flexibiliteit en duurzaamheid. Met een buiten ren van Poda bent u dus verzekerd van een veilige, mooie en effectieve oplossing waarvan u vele jaren plezier zult hebben. Buitenrennen van Multinet®: gewoon gezond verstand.

Wilt u meer weten over hondenhokken van Poda?

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor honden- bekijk ze hier allemaal

Hondenren met het sterkste net

Multinet® van Poda is het sterkste net voor de hondenren. Het net wordt gemaakt van gehard draad met een diameter van 2,5 mm, wat het net een onovertroffen sterkte en flexibiliteit geeft. De mazen zijn 5x10 cm groot en de draden zijn onderling verbonden met een bijzonder stevige knoop die niet kan breken. Een vaak voorkomend probleem met verbindingen in gelast net.

De draad is thermisch verzinkt met een dikke laag zink, waaraan aluminium is toegevoegd voor een aanzienlijk grotere slijtvastheid. Anders dan bij een draad met een plastic coating raakt de galvanisatie van Multinet® niet beschadigd als de hond tegen het net springt of zijn poten er tegenaan zet.

Wilt u meer weten over Multinet®?

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Product sheet

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit