Country Estate

Stevige en veelzijdige poort van Poda

Country Estate

Country Estate is de oplossing als u een mooi houten hek wilt dat past bij uw gaasafrastering.

De hekken zijn zo gemaakt dat het gaas later kan worden aangebracht. Daarmee krijgt u een complete en goed sluitende oplossing waarmee u zowel kleine als grote dieren binnen (of buiten) kunt houden.

De 110 cm hoge poorten zijn bijvoorbeeld geschikt voor de montage van Poda Multinet® met een hoogte van 90 cm. De vrije hoogte is slechts 3 cm, waardoor de poort dicht op de grond kan aansluiten. Voor een strakke aansluiting aan de zijkanten, moet de poort worden gemonteerd op de voor- of achterzijde van de poortpalen en niet tussen de palen in.


De Country Estate wordt gemaakt van mergvrij grenen uit de Karpaten. Mergvrij hout voorkomt werking van het hout en vergroot de levensduur. De liggers zijn mooi afgerond en geschaafd, zodat de poort aan beide zijden vlak is. Na de assemblage wordt het hek in zijn geheel onder druk geïmpregneerd.

De Country Estate is verkrijgbaar in 4 formaten die als enkele- of als dubbele poort geïnstalleerd kunnen worden. De poort is maar liefst 7 cm dik en wordt gemonteerd met Poda hang- en sluitwerk.

Degelijke en veelzijdige hekken voor gaasafrasteringen

Country Estate is de oplossing als u een mooi houten hek wilt dat past bij uw gaasomheining. De hekken zijn zo gemaakt dat het gaas later kan worden aangebracht. Daarmee krijgt u een complete en goed sluitende oplossing waarmee u zowel kleine als grote dieren binnen (of buiten) kunt houden. De 110 cm hoge poorten zijn bijvoorbeeld geschikt voor de montage van Poda Multinet® met een hoogte van 90 cm. De vrije hoogte is slechts 3 cm, waardoor de poort dicht op de grond kan aansluiten. Voor een strakke aansluiting aan de zijkanten, moet de poort worden gemonteerd op de voor- of achterzijde van de poortDegelijke en veelzijdige hekken voor gaasafrasteringen palen en niet tussen de palen in. De Country Estate wordt gemaakt van mergvrij grenen uit de Karpaten. Mergvrij hout voorkomt werking van het hout en vergroot de levensduur. De liggers zijn mooi afgerond en geschaafd, zodat de poort aan beide zijden vlak is. Na de assemblage wordt het hek in zijn geheel onder druk geïmpregneerd. De Country Estate is verkrijgbaar in 4 formaten die als enkele- of als dubbele poort geïnstalleerd kunnen worden. De poort is maar liefst 7 cm dik en wordt gemonteerd met Poda hang- en sluitwerk.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit