Country Farmer

Country farmer, het basis model in het Poda assortiment.

Praktische houten poort

Country Farmer is het praktische "weidehek" voor een lage prijs. Met een hoogte van 92 cm zijn de Farmer poorten lager dan de overige series. De constructie is eenvoudiger, met vier iets smallere dwarslatten. Country Farmer is ideaal voor omheiningen met lage hoogtes, wanneer onder het hek een bepaalde ruimte open moet blijven en voor ingangen waarbij de poort niet zo dominant hoeft te zijn.

Country Farmer poorten kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt, zowel als enkelvoudige en als dubbele poorten. De hoogte bedraagt 92 cm en de poorten zijn leverbaar in de lengtes 100, 120, 180, 240, 300 en 360 cm.

Degelijke, onder druk geïmpregneerde uitvoering

Country Farmer poorten zijn vervaardigd uit onder druk geïmpregneerd grenen van sparren uit de Karpaten. Hierdoor zijn ze zeer robuust en daarmee is een lange levensduur verzekerd. De poorten zijn ook geschikt om te verven of te lakken. De Country Farmer "weidehekken" worden geschaafd en zonder afgeschuinde randen geleverd. Ze worden geassembleerd met thermisch verzinkte slotbouten.

U kunt uw poorten naar wens aan onder druk geïmpregneerde vierkanten poortpalen met piramidekop of aan onder druk geïmpregneerde ronde grenen palen monteren.

Voor de poorten zijn complete sets met hang- en sluitwerk leverbaar, met alle montagepennen, scharnieren, vergrendelingen en eventuele andere onderdelen die u nodig heeft. Hang- en sluitwerk is beschikbaar voor zowel enkele als dubbele poorten.

Praktisch en voordelig

Country Farmer is het klassieke “veldhek” voor een mooie prijs, gemaakt van onder druk geïmpregneerd grenen in plaats van vurenhout en geconstrueerd met 4 iets kleinere dwarslatten. Country Farmer wordt gemonteerd met thermisch verzinkte slotbouten en wordt geschaafd, ongepolijst en zonder afgeschuinde randen geleverd. In deze uitvoering kunnen natuurlijke knoesten, splinters en barsten voorkomen. Door de hoogte van 92 cm zijn Farmer-hekken geschikt voor lagere afrasteringen en op plaatsen waar extra vrije ruimte onder de hekken nodig is. Country Farmer is daarnaast populair als hek in de tuin of voor andere onopvallende toegangen (maar niet geschikt voor poortautomatisering - kijk daarvoor naar de Country House poortenserie). Accessoires voor alle behoeften Als steunpalen voor de Country Farmer-poorten raden wij ronde, drukgeïmpregneerde Poda-afrasteringspalen met een diameter van 14 cm aan. U kunt ook kiezen voor onze vierkante palen met piramidevormige bovenkant.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit