Country House

Country house, houten poorten in diverse soorten en maten

Country House poort

De degelijke houten poort voor uw weiland en oprit. In een landelijke omgeving past deze houten poort perfect. Robuust hout en tegelijk open en sierlijk. U kunt kiezen uit een enkele poort voor de voetganger tot dubbele poort voor brede landbouwvoertuigen. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Hardhouten poort

De Country House poort is verkrijgbaar in hardhout. Dit is hardhout met het FSC® keurmerk. Door de ongekende kwaliteit van het hout gaat deze poort zeer lang mee. Niet voor niks krijgt u bij ons 20 jaar garantie op deze poort.

De hardhouten poort met een landelijke uitstraling, daar kunt u door thuis komen.

Zachthouten poort

De duurzaamheid van een hardhouten poort, maar niet de kosten. Deze poort is gemaakt van Noord-Europees zachthout. Dit hout laten wij impregneren waardoor de levensduur bijna gelijk is aan zijn hardhouten broer. Met de landelijke en natuurlijke uitstraling van deze poort krijgt u het echte buitenleven gevoel. U kunt kiezen uit de bruin of groen geïmpregneerde poort.

Poortpalen

Een mooie houten poort komt beter tot zijn recht met een landelijke houten paal. De poortpalen bij de Country House poort worden hoogwaardig afgewerkt en versterken de uitstraling van uw poort.

Hang- en sluitwerk voor houten poorten

Onze Country House poorten worden geleverd met zwaar verzinkt hang- en sluitwerk. Dit hang- en sluitwerk is speciaal voor onze houten poorten ontworpen en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor kunt u uw poort ten minste 20 jaar onbezorgd gebruiken.

Montage en installatie

Wilt u dat uw poort op professionele wijze geplaatst wordt? Wij nemen u het werk graag uit handen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met
inspiratie voor uw nieuwe omheining

Heeft u nog vragen? 

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw lokale Poda partner.
Ze staan klaar met antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit