Een bruin paard staat in een schuilhut en kijkt uit op een klein weiland omgeven door een wit paardenhek.
Dallas

Kunststof omheining voor paarden

Poda Dallas, de kunststof doorsteekomheining

De kunststof omheining type Dallas is de perfecte combinatie van kwaliteit en schoonheid. Deze omheining is naast de hoge veiligheid bijzonder fraai.

Als u een kunststof omheining wilt aanschaffen, dan maakt u met de Dallas kunststof omheining de beste keuze. Deze omheining hoeft u nauwelijks te onderhouden. Wanneer de omheining vies wordt, dan kunt u hem eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek.

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor paarden - bekijk ze hier allemaal

Wat zijn de voordelen van een kunststof omheining?

Een kunststof omheining heeft vele voordelen ten opzichte van een houten omheining.

Constante kwaliteit: de kunststof omheining wordt in een fabriek geproduceerd hierdoor is de kwaliteit constant. Identieke uitstraling van de omheining: elke paal en elke ligger is gelijk. U weet dus hoe de omheining er nu en over tien jaar uitziet. Onderhoudsarm: voor deze omheining wordt alleen 100% nieuw kunststof gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de natuur geen vat krijgt op uw omheining. Geen verkleuringen en taai of breekbaar kunststof en u kunt hem makkelijk schoonhouden. Veilig: de Dallas omheining is enigszins flexibel.

Bij een botsing buigt deze een stukje mee waardoor de klap minder hard is. Milieuvriendelijk en recyclebaar: continue ontwikkeling van productiemethodes zorgen dat de belasting van het milieu tot een minimum beperkt wordt. Omdat de omheining van 100% kunststof gemaakt is, kan deze na gebruik goed gerecycled worden. Duurzaam: door de hoge kwaliteit kiest u ervoor om jarenlang zorgeloos gebruik te maken van uw omheining.

Waarom kiezen voor een kunststof omheining?

De kunststof omheining type Dallas is een uitstekende keuze om uw weiland, tuin of paddock te omheinen. In deze omheining komen functionaliteit, duurzaamheid en schoonheid samen. U kiest voor een kunststof omheining omdat u:

het beste voor uw dieren wilt; geen zorgen over onderhoud of vervanging wilt; kwaliteit belangrijk vindt; een strakke en mooie omheining wilt.

Voor welke dieren is de kunststof omheining geschikt?

De kunststof omheining is geschikt voor paarden, rundvee, alpaca’s, lama’s en ezels. Schrikdraad zorgt dat dieren respect krijgen voor uw omheining. Duwen, trekken en schuren aan een omheining is voor dieren heerlijk. Maar uw omheining wordt hier niet beter van. Daarom adviseren wij u om een stroomdraad te monteren.

Montage van de kunststof omheining type Dallas?

Professionele montage en installatie van uw kunststof omheining geeft u vertrouwd uit handen aan Poda Omheiningen. Wij beschikken over machines en gereedschappen die afgestemd zijn op het bouwen en plaatsen van omheiningen. Omheiningen en afrasteringen is waar wij dagelijks mee werken. Nieuwe omheiningen plaatsen, bestaande omheiningen onderhouden, repareren en opknappen.

Kunststof combineren met schrikdraad?

Elke omheining is te combineren met schrikdraad. De kunststof Dallas omheining is met schrikdraad ook goed te combineren. Sterker nog, de levensduur van uw omheining wordt enorm verlengt door het gebruik van schrikdraad. Dieren en mensen hebben namelijk respect voor een omheining met schrikdraad. Duwen, trekken, schuren en op de omheining zitten voorkomt u door het plaatsen van een schrikdraad. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kunststof omheining om uw huis?

De Dallas kunststof omheining is uitstekend voor het verfraaien van uw woning. Behalve dat deze omheining zeer functioneel is voor diverse dieren is dit een stijlvolle oplossing als erfafscheiding. Door de hoge kwaliteit kunststof blijft de omheining net zo lang, of misschien zelfs langer goed dan uw woning. Daarnaast blijft de uitstraling als nieuw. Nu, over vijf jaar, over tien jaar en over twintig jaar.

Voordelen

 • Veilig
 • Onderhoudsarm
 • Duurzaam
 • Goed schoon te houden
 • Geen voor- of achterkant

Nadelen

 • Geen natuurproduct

Deze veilige en representatieve kunststof omheining is bijzonder omdat de omheining gebruikt kan worden als weideomheining, paddockomheining, maar ook als tuinomheining of dressuurring. De omheining verrot niet en behoeft niet geschilderd te worden. De Dallas omheining is flexibel en buigt tot in zekere mate mee wanneer er sprake is van een ongeval. De Dallas omheining ziet er traditioneel uit en bestaat uit 100% zuiver polymeerhars met UV- stabilatoren die er voor zorgen dat de omheining niet verkleurt of verhardt in de zon. Alle materialen zijn 100% recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk.

Specifieke eigenschappen en voordelen

 • Zeer veilig en goed zichtbaar.
 • De palen en liggers zijn gemaakt van 100% hoogwaardig en nieuw PVC.
 • Onderhoudsvrij, dus niet meer schilderen.
 • Weersbestendig, de omheining verrot en vervormt niet.
 • Fraai en kleurecht, verkleurt niet.
 • Eenvoudig te reinigen en slagvast.
 • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar.
 • Geen schroeven of spijkers zichtbaar.
 • Aan beide kanten gelijk, geen voor of achterkant.
 • Verkrijgbaar met 2 of 3 liggers.

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Als partner binnen de Poda-organisatie met meer dan 40 vestigingen in heel Europa, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige hekken. De kwaliteit van het hout is de sleutel tot een succesvolle formule voor ons. Alle grenen palen geleverd door Poda zijn gemaakt van langzaam gegroeid hout. Dit betekent dat een optimale impregnering mogelijk is en we een gegarandeerde duurzaamheid kunnen bieden. Lees meer over onze garanties hier.

Lees meer over onze garantievoorwaarden

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Richtprijzen

2 rails
Hoogte: 120 cm
Afstand tussen de palen: 250 cm
Exclusief BTW per meter

EUR 33,28

Inclusief BTW per meter

EUR 40,27
3 rails
Hoogte: 150 cm
Afstand tussen de palen: 250 m
Exclusief BTW per meter

EUR 42,82

Inclusief BTW per meter

EUR 51,81

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Om u te helpen een idee te krijgen van de prijs van de verschillende omheiningen, hebben wij een indicatieve prijs per meter gemaakt voor de materialen voor elk type omheining. De prijzen per meter zijn een schatting en dekken de basismaterialen; palen, rails, draad of gaas zoals beschreven. In de prijzen zijn de kosten van hoeken, poorten en installatie niet inbegrepen. De prijzen voor een omheining kunnen afhankelijk van de terreinomstandigheden variëren. Daarom adviseren wij contact op te nemen met uw lokale Poda partner voor een advies op maat voor uw volgende omheiningsproject.

Typefouten, prijswijzigingen en BTW wijzigingen voorbehouden.

Technische specificaties

Product sheet

De moeite waard om te weten

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit