Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Paarden omheining van hout

Houten omheiningen voor paarden met liggers combineren veiligheid met een mooie uitstraling en flexibiliteit. Met de robuuste, mooie, en kwalitatief hoogwaardige materialen die zijn gebruikt ontstaan stijlvolle en representatieve omheiningen, die zich door hun klassieke ontwerp prachtig in ieder landschap laten inpassen. Hiermee ontstaat een harmonisch geheel. Dankzij het sterke materiaal is een omheining met liggers zowel robuust als goed zichtbaar, waardoor de paarden de omheining als een natuurlijke barrière in het landschap ervaren. Een grens die gemakkelijk te herkennen is en gerespecteerd wordt.

Op zoek naar waterbakken voor uw dieren? Kijk dan eens op onze waterbakken pagina.

Ruime keuze in houten omheiningen

Poda biedt een ruime keuze aan houten omheiningen met liggers voor paarden. Van "klassiek" met palen en liggers waarbij de liggers tegen de zijkanten van de palen zijn bevestigd tot "modern" zoals bijvoorbeeld het type Master. Hier worden de liggers in gaten in de palen bevestigd, zodat de omheining er aan beide zijden hetzelfde uitziet. Paarden omheining van hout op z'n best!

Montageservice houten omheining voor paarden

Poda beschikt over ervaren en optimaal geschoolde montageteams én speciale machines door het hele land voor alle omheiningen met liggers. Een professionele montageservice waarmee Poda het beste resultaat kan garanderen die aan uw wensen voldoet.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit