Twee bizons grazen in hun omheining.
Wildrasters, omheiningen en afrasteringen ter bescherming tegen wild

Professionele wildrasters van Poda ter bescherming tegen alle soorten wild

Wildrasters

Met wildrasters houden we wilde dieren binnen of juist buiten. Een effectieve methode vereist vakkennis en professionaliteit. Onze wildrasters worden daarom gebouwd uit robuuste materialen, omdat wilde dieren, in tegenstelling tot huisdieren, over het algemeen grotere afstanden afleggen. Hierbij worden vaak meerdere hindernissen overwonnen.

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor wildafweer in beboste gebieden - bekijk ze hier allemaal

Omheiningen voor bizons

De Europese bizon (wisent) kwam tot zo'n 2000 jaar geleden veel in het wild voor in Noordwest-Europa. Aan het begin van de vorige eeuw stierf de bizon uit. De Europese bizon wordt vandaag de dag steeds vaker gefokt waarna ze in het wild worden uitgezet. De bizon kan wel 900 kg wegen, is agressief, kan snel lopen en is het grootste zoogdier in Europa. Voor het houden van bizons zijn daarom hoogwaardige en professionele omheiningen nodig.

Voor eenvoudige toegang tot een omheind natuurgebied levert Poda ook klaphekken, wildroosters, doorgangen voor minder validen en vele andere oplossingen op maat. 

Professionele montage

Onze regionale Poda-partners hebben het personeel en de ervaring om u te adviseren over de meest geschikte wildrasters en omheiningen. Onze monteurs beschikken over speciaal gereedschap en de benodigde machines en apparatuur voor het plaatsen van een robuuste en effectieve omheining. Een waarborg voor het optimale resultaat. Met Poda.

Omheiningen tegen wilde varkens

Wilde zwijnen komen in steeds grotere aantallen voor in de natuur. Voor de jacht en bosbouw zijn wilde zwijnen natuurlijk mooi. Voor boeren echter vormen ze een risico, omdat ze veel schade kunnen aanrichten aan gewassen en ziekten kunnen overdragen op varkens. Omdat wilde zwijnen tot 350 kg kunnen wegen en minder gevoelig zijn voor stroomstoten dan normale varkens, worden er hoge eisen gesteld aan het materiaal en de montage van de omheining. Poda heeft 45 jaar ervaring en vakkennis om wildrasters voor en tegen wilde dieren te plaatsen. Ook voor een omheining tegen wilde zwijnen draait Poda zijn hand niet om. Een goede investering en een optimale bescherming.

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Product sheet

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit