Handygate

HandyGate, eenvoudig voor minder validen en rolstoelgebrukers

Toegang voor rolstoelgebruikers

Met deze complete constructie kunnen rolstoelgebruikers en andere personen met beperkte mobiliteit gemakkelijk toegang krijgen tot omheinde natuurgebieden en weilanden met dieren. Ontwikkeld in samenwerking met de Deense Gehandicaptenvereniging.

Gemakkelijke toegang voor iedereen

Het grote voordeel van HandyGate is dat rolstoelgebruikers het hek altijd vóór zich bedienen zonder het lichaam te hoeven draaien. Dat kan door achteruit de sluis in te rijden.

Het hek kan gemakkelijk geopend worden en wordt in de nieuwe positie vastgezet met een heksluiting. Het is bij het passeren daarom niet nodig om het hek vast te houden. Zodoende heeft de gebruiker beide handen vrij om de rolstoel te besturen. Deze constructie is natuurlijk ook handig voor gebruikers met rollators en andere mensen met beperkte mobiliteit.

Gegarandeerde omheining

Dieren kunnen onder geen beding door de HandyGate glippen. Het hek is zo gescharnierd dat het enigszins schuin zit. Dankzij deze hoek valt het hek automatisch in het slot. Het is daardoor onmogelijk om het hek half open te laten staan. Het maakt niet uit of het hek in positie 1 of positie 2 staat, HandyGate houdt de dieren altijd tegen.

Maten voor uw behoeften

De binnenruimte in de Handygate kan echter te klein worden - bijvoorbeeld als er een scootmobiel door moet kunnen. Met deze uitbreidingsset kun je een standaard Handygate uitbreiden tot ongeveer het dubbele aan ruimte binnen het hekwerk.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Prijs

Poda HandyGate
Artikelnummer: 50600
Exclusief BTW

EUR 1.425,00

Inclusief BTW

EUR 1.724,25

Typefouten, prijswijzigingen en BTW wijzigingen voorbehouden.

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit