Een houten hek scheidt twee paddocks, maar een houten poort biedt toegang tussen de twee paddocks. Twee grote paarden staan bij de houten poort.
Nevada

De Poda Nevada doorsteekomheining voor paarden; met vierkante palen

Mooi design met diamanttop van Europees grenen

De Nevada-omheining met liggers is de juiste keuze voor wie een stevige, stijlvolle en elegante houten omheining wil. De omheining is gemaakt van Europees grenen. Deze houtsoort groeit langzaam, waardoor de dichtheid van het hout veel hoger is en het hout tijdens het impregnatieproces tot aan het kernhout kan worden geïmpregneerd.

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor paarden - bekijk ze hier allemaal

De stevige liggers hebben een mooi afgerond design, dat zowel paarden als mensen beschermt tegen letsel. De liggers zijn niet met bouten en schroeven aan de palen bevestigd, maar gaan daar dwars doorheen, wat zorgt voor een stabiele en veilige verbinding.

De vierkante palen en de liggers zijn onder druk geïmpregneerd in NTR-klasse A, dat zorgt voor een unieke kwaliteit. Drukimpregnatie in NTR-klasse A is de enige klasse die de levensduur van het hout garandeert wanneer dat in contact komt met de grond.

De omheining wordt opgebouwd met 2, 3 of meer rijen liggers, afhankelijk van uw behoefte en voor welke dieren de omheining bedoeld is.

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Richtprijzen

2 rails
Hoogte: 120-135 cm
Ligger: 5 x 10 x 600 cm
Afstand tussen de palen: 300 cm
Exclusief BTW per meter

EUR 25,49

Inclusief BTW per meter

EUR 30,84
3 rails
Hoogte: 130-150 cm
Ligger: 5 x 10 x 600 cm
Afstand tussen de palen: 300 cm
Exclusief BTW per meter

EUR 31,55

Inclusief BTW per meter

EUR 38,18

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Om u te helpen een idee te krijgen van de prijs van de verschillende omheiningen, hebben wij een indicatieve prijs per meter gemaakt voor de materialen voor elk type omheining. De prijzen per meter zijn een schatting en dekken de basismaterialen; palen, rails, draad of gaas zoals beschreven. In de prijzen zijn de kosten van hoeken, poorten en installatie niet inbegrepen. De prijzen voor een omheining kunnen afhankelijk van de terreinomstandigheden variëren. Daarom adviseren wij contact op te nemen met uw lokale Poda partner voor een advies op maat voor uw volgende omheiningsproject.

Typefouten, prijswijzigingen en BTW wijzigingen voorbehouden.

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit