Ohio

De klassieke opschroefomheining type Poda Ohio, met gezaagde en afgeronde liggers.

Veilig, duurzaam en met 20 jaar garantie.

De planken zijn gezaagd en de smalle zijkanten keurig afgerond. De afrasteringspalen zijn gepunt en cilindrisch gefreesd en de koppen zijn afgeschuind. De planken worden door middel van houtschroeven aan de palen bevestigd, niet genageld. Deze klassieke houten omheining van Poda past goed in een natuurlijke omgeving. De Ohio omheining wordt vervaardigd uit langzaam groeiend, Noord Europees grenen en in één van de modernste en meest milieubewuste impregneerbedrijven van Europa onder druk geïmpregneerd. Daarom kan Poda u een garantie van 20 jaar tegen houtrot (zout- of steenkoolteerolie geïmpregneerd). Zie hiervoor onze garantievoorwaarden. De plaatsing wordt uitgevoerd met een hydraulische palenrammer, gemonteerd op een 4 wiel aangedreven tractor.

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor paarden - bekijk ze hier allemaal

De afrasteringspalen worden zonder voorboren in de grond geramd zodat deze, in tegenstelling tot palen die in een voorgeboorde grond geplaatst zijn, direct stevig in de grond staan.

Een omheining zonder elektrische afrasteringsdraad dwingt geen respect af. Meer veiligheid voor uw dieren kunt u bereiken door het toevoegen van een elektrische draad (minimaal 1). Deze kan extra worden gemonteerd.

Deze omheining is zout- of teeroliegeïmpregneerd verkrijgbaar met twee of drie planken. De hoogte varieert van 1,20 m - 1,50 m of een hoogte naar eigen wens.

  • Palen rond 12 x 225 cm
  • Planken 5 x 10 x 500 cm
  • Paalafstand ca. 250 cm

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Als partner binnen de Poda-organisatie met meer dan 40 vestigingen in Europa, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige omheiningen. De kwaliteit van het hout is de sleutel tot een succesvolle formule voor ons. Alle grenen palen geleverd door Poda zijn gemaakt van langzaam gegroeid hout. Dit betekent dat een optimale impregnering mogelijk is en we een gegarandeerde duurzaamheid kunnen bieden. Lees meer over onze garanties hier.

Lees meer over onze garantievoorwaarden

Laat Poda uw afrasteringsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Richtprijzen

2 rails
Hoogte: 225 cm
Ligger: 5 x 10 x 600 cm
Afstand tussen de palen: 300 cm
Exclusief BTW per meter

EUR 14,42

Inclusief BTW per meter

EUR 17,45
3 rails
Hoogte: 225 cm
Ligger: 5 x 10 x 600 cm
Afstand tussen de palen: 300 cm
Exclusief BTW per meter

EUR 18,38

Inclusief BTW per meter

EUR 22,24

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Om u te helpen een idee te krijgen van de prijs van de verschillende omheiningen, hebben wij een indicatieve prijs per meter gemaakt voor de materialen voor elk type omheining. De prijzen per meter zijn een schatting en dekken de basismaterialen; palen, rails, draad of gaas zoals beschreven. In de prijzen zijn de kosten van hoeken, poorten en installatie niet inbegrepen. De prijzen voor een omheining kunnen afhankelijk van de terreinomstandigheden variëren. Daarom adviseren wij contact op te nemen met uw lokale Poda partner voor een advies op maat voor uw volgende omheiningsproject.

Typefouten, prijswijzigingen en BTW wijzigingen voorbehouden.

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit