Twee paarden galopperen naast elkaar in hun paddock. Een houten hekwerk begrenst het gebied van de paddock.
Tampa

De opschroefomheining type Poda Tampa, met halfronde liggers.Veilig, duurzaam en met 20 jaar garantie.

Poda Tampa omheining met halfronde houten liggers

De halve liggers zijn cilindrisch gefreesd. De afrasteringspalen zijn gepunt, cilindrisch gefreesd en de koppen zijn afgeschuind. De halve liggers worden met houtschroeven bevestigd en worden niet genageld. Deze klassieke halve ligger omheining van Poda past goed in de natuur. Het houtwerk wordt gemaakt van langzaam groeiend Noord Europees grenen en wordt in één van de modernste en meest milieu bewuste impregneerbedrijven van Europa onder druk geïmpregneerd.

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor paarden - bekijk ze hier allemaal

Daarom kan Poda u een garantie van 20 jaar tegen rotten geven. Zie onze garantievoorwaarden. De montage wordt uitgevoerd met een hydraulische palen rammer. De afrasteringspalen worden zonder voorboren in de grond geramd zodat deze, in tegenstelling tot palen die in voorgeboorde grond geplaatst zijn, vanaf het begin stevig in de grond staan.

Een houten omheining zonder elektrische afrasteringsdraad dwingt geen respect af. Meer veiligheid voor uw dieren kunt u bereiken door het toevoegen van een stroomdraad (minimaal 1). Deze kan extra worden gemonteerd.

Een halve ligger omheining is verkrijgbaar met twee of 3 liggers. Zijn zowel groen, bruin als zwart geïmpregneerd verkrijgbaar: Een unieke impregnatie, speciaal ontwikkeld ter vervanging van gecreosoteerd hout uit het verleden.

De hoogte varieert van 1,20 m tot 1,50 m of een hoogte naar eigen wens.

Palen rond 10 x 200 cm of rond 12 x 225 cm. Liggers half rond 10 x 600 cm of half rond 12 x 600 cm. Paalafstand ca. 300 cm.

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Als partner binnen de Poda-organisatie met meer dan 40 vestigingen in heel Europa, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige hekken. De kwaliteit van het hout is de sleutel tot een succesvolle formule voor ons. Alle grenen palen geleverd door Poda zijn gemaakt van langzaam gegroeid hout. Dit betekent dat een optimale impregnering mogelijk is en we een gegarandeerde duurzaamheid kunnen bieden. Lees meer over onze garanties hier.

Lees meer over onze garantievoorwaarden

Richtprijzen

2 rails
Hoogte: 120 cm
Rails: 1/2 Ø12 x 600 cm
Palen: Ø12 x 200 cm
Exclusief BTW per meter

EUR 15,88

Inclusief BTW per meter

EUR 19,21
3 rails
Hoogte: 140 cm
Rails: 1/2 Ø12 x 600 cm
Palen: Ø12 x 225 cm
Exclusief BTW per meter

EUR 20,56

Inclusief BTW per meter

EUR 24,88

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Om u te helpen een idee te krijgen van de prijs van de verschillende omheiningen, hebben wij een indicatieve prijs per meter gemaakt voor de materialen voor elk type omheining. De prijzen per meter zijn een schatting en dekken de basismaterialen; palen, rails, draad of gaas zoals beschreven. In de prijzen zijn de kosten van hoeken, poorten en installatie niet inbegrepen. De prijzen voor een omheining kunnen afhankelijk van de terreinomstandigheden variëren. Daarom adviseren wij contact op te nemen met uw lokale Poda partner voor een advies op maat voor uw volgende omheiningsproject.

Typefouten, prijswijzigingen en BTW wijzigingen voorbehouden.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit