Een paardentrainer leidt een wit paard rond in een roundpen. Het ronde hok bestaat uit een wit plastic paardenhek.
Rijbakken

Rijbakken en round pens voor de paardensporter

Rijbak omheining

Met een rijbak omheining van Poda zorgt u voor grote veiligheid van paard en ruiter. Bij Poda hebben we meer dan 45 jaar ervaring met de montage van omheiningen rondom rijbakken. Daardoor kunnen wij professioneel advies geven over de keuze van materialen, afmetingen en de plaatsing van hekken of poorten.

Een rijbak met kwaliteit

Een permanente rijbak is meestal een kostbare zaak en daarom is het verstandig een manegeafrastering van hoge kwaliteit te kiezen, die lang meegaat. Bij Poda bieden wij 20 jaar garantie tegen rot op onze druk geïmpregneerde palen. Een lange levensduur is daarmee verzekerd. Dat is gezond verstand, vooral als u een rijbak gaat aanleggen!

Roundpens

Met een roundpen creëert u een rijbak en een duidelijk begrensde ruimte waarin paard en ruiter kunnen trainen op oefeningen, longeren en de wederzijdse communicatie ontwikkelen. ‘Horsemanship’ wordt dit genoemd.

Op maat gemaakt

De diameter en de hoogte van een roundpen worden meestal aangepast aan de grootte van het paard en het trainingsdoel. Een roundpen is daardoor vaak een oplossing die speciaal op maat wordt gemaakt. Bij Poda hebben we meer dan 45 jaar ervaring met op maat gemaakte omheiningen. We kunnen u daarbij professionele montage en professioneel advies bieden voor de aanschaf van een roundpen.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit