Een paard staat te kijken tussen de draden van een Hippolux elektrische afrastering. Op de achtergrond lopen twee andere paarden in hun eigen paddock.
Elektrische afrasteringen

Elektrische afrasteringen voor paarden

Elektrische afrastering van topkwaliteit

Elektrische afrasteringen voor paarden kunnen gemaakt worden als een pure elektrische omheining of in combinatie houten omheiningen.

Een houten omheining gecombineerd met schrikdraad vormt een paardenomheining van topkwaliteit. Het robuuste materiaal en de optimale zichtbaarheid zorgen voor een optimale en veilige omheining. Door de stroom voerende draden leert het paard de omheining te accepteren zonder aan de houten omheining te schuren of te bijten.

Een pure elektrische afrastering voor paarden met hippolux of equilux is een voordeliger alternatief. Door een deskundige en professionele montage biedt het geheel een optimale veiligheid voor uw paarden.

Veiligheid voor het paard

Vluchten is een natuurlijke reactie van paarden. Reden waarom de omheining duidelijk zichtbaar moet zijn zodat het paard de omheining als een natuurlijke afgrenzing ziet. Daarnaast hebben paarden een grote behoefte om over droge grond te rollen en doen dat vaak in de buurt van de omheining omdat de bodem daar vaak zachter is. Blessure en verwondingen aan de benen worden voorkomen door een professionele montage.

Poda heeft gekwalificeerde en ervaren medewerkers en biedt u deskundige montage van veilige elektrische afrasteringen voor uw paarden. Daarmee hebben wij meer dan 45 jaar ervaring. Reden waarom Poda voor veel paardenhouders en -fokkers de voorkeursleverancier voor omheiningen is.

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit