Een paard staat te kijken tussen de draden van een Hippolux elektrische afrastering. Op de achtergrond lopen twee andere paarden in hun eigen paddock.
Hippolux

Schrikdraad voor paarden Hippolux

Hippolux omheining voor paarden

Deze unieke omheining voldoet aan de belangrijkste criteria van een paarden omheining, namelijk: veiligheid, betrouwbaarheid, zichtbaarheid, optimale stroomdoorvoer, lange levensduur en een minimaal risico op verwondingen. Een Hippolux omheining is de allerbeste elektrische oplossing voor een permanente omheining van uw paardenweide. Hippolux draad heeft een diameter van 7,5 mm met een staalkern van 2,5 mm. Door 3 hoogwaardige geleiders van koolstofvezel wordt de gehele draad voorzien van spanning. Kortom, Hippolux is de perfecte stroomgeleider voor uw paardenweide.

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor paarden - bekijk ze hier allemaal

Specieke eigenschappen en voordelen

  • Zeer geleidend kunststof omhulsel van 7,5 mm met daarin een 2,5 mm dik staaldraad met 10 jaar garantie
  • Bestand tot een trekvastheid van wel 500 kilo!
  • Optimale zichtbaarheid wat de kans op letsel minimaliseert.
  • Duurzaamste en veiligste omheining in zijn soort
  • Hippolux draad is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin.
  • De palen zijn gemaakt van Noord Europees grenen dat door langzame groei zeer robuust en duurzaam is.
  • De afrasteringspalen zijn geïmpregneerd en waarop Poda 20 jaar garantie geeft.
  • Verkrijgbaar met 2 of 3 draden.
  • Paalafstand 6 tot 8 meter

Technische gegevens

Noord Europees Grenen en verduurzaming

De Poda afrasteringspalen komen uit Noord Europese bossen. Doordat het hout daar langzaam groeit, onder lage tempraturen en met weinig zonuren, is het hout robuuster dan andere houtsoorten. Noord Europees grenen heeft een rechte stam en is daarom makkelijker te impregneren. Een ander voordeel aan deze houtsoort is dat de belasting die nodig is om het hout te laten breken erg hoog ligt. In vergelijking met andere houtsoorten is het mogelijk om Noord Europees grenen tot in de kern te impregneren. Bij andere houtsoorten kan enkel de rand worden geïmpregneerd tot een diepte van 2 tot 3 mm. Alle Poda producten worden verduurzaamd in de modernste en milieuvriendelijkste verduurzamingfabrieken van Europa.

Palen ram-service

De plaatsing van de palen voor de Poda Hippolux omheining kan worden uitgevoerd met een hydraulische palenrammer. De palen worden zonder voorboren in de grond geramd zodat deze, in tegenstelling tot palen die in voorgeboorde grond geplaatst zijn, direct stevig in de grond staan.

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Als partner binnen de Poda-organisatie met meer dan 40 vestigingen in heel Europa, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige hekken. De kwaliteit van het hout is de sleutel tot een succesvolle formule voor ons. Alle grenen palen geleverd door Poda zijn gemaakt van langzaam gegroeid hout. Dit betekent dat een optimale impregnering mogelijk is en we een gegarandeerde duurzaamheid kunnen bieden. Lees meer over onze garanties hier.

Lees meer over onze garantievoorwaarden

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Richtprijzen*

2 rails
Hoogte: 120 cm
Palen: Ø8 x 175 cm
Afstand tussen de palen: 700 cm
Exclusief BTW per meter*

EUR 3,49

Inclusief BTW per meter*

EUR 4,22
3 rails
Hoogte: 120 cm
Palen: Ø8 x 175 cm
Afstand tussen de palen: 700 cm
Exclusief BTW per meter*

EUR 4,68

Inclusief BTW per meter*

EUR 5,66

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

*Om u te helpen een idee te krijgen van de prijs van de verschillende omheiningen, hebben wij een indicatieve prijs per meter gemaakt voor de materialen voor elk type omheining. De prijzen per meter zijn een schatting en dekken de basismaterialen; palen, rails, draad of gaas zoals beschreven. In de prijzen zijn de kosten van hoeken, poorten en installatie niet inbegrepen. De prijzen voor een omheining kunnen afhankelijk van de terreinomstandigheden variëren. Daarom adviseren wij contact op te nemen met uw lokale Poda partner voor een advies op maat voor uw volgende omheiningsproject.

Typefouten, prijswijzigingen en BTW wijzigingen voorbehouden.

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit