Hondenkennels voor de hondenfokker


Hondenkennel- en standaardelementen

Een Poda hondenkennel is voor u een garantie op een kwaliteitsproduct voor uw honden. De sterke constructie van 16 mm stalen buizen, die zijn gemonteerd in een 30 mm frame, maakt dit product tot één van de beste kennels in de markt.

Praktisch en gemakkelijk op te bouwen

Poda kennels worden vervaardigd uit elementen van verschillende breedtes. Poda kan u dan ook een kennel aanbieden die aan de behoefte van uw hond voldoet en die uw verwachtingen overtreft. Het concept van de hondenkennel maakt een gemakkelijke en snelle montage mogelijk. Door de eenvoudige constructie, zonder kleine holtes en nissen, waar vuil zich zou kunnen ophopen, is de kennel zeer hygienisch in gebruik.

Professionele hondenkennel

Vanwege de duurzame kwaliteit, aandacht voor veiligheid en het gebruiksgemak zijn de hondenkennels van Poda zeer geschikt voor professioneel gebruik. Onze regionale Poda partners geven graag advies op maat over de beste hondenkennel voor uw situatie.

 

Standaard of kennel?

De afstand tussen de verticale buizen is 8 cm bij de standaard modules en 5 cm bij de kennel elementen.

  • zeer sterke constructie (30 x 30 mm staal doorsnede Stahlprofil)
  • eenvoudige montage
  • vuurverzinkt
  • 16 mm verticale buizen
  • veilige en bedieningsvriendelijke bars
  • twee modellen: 8 cm (standaard) en 5 cm (kennel) tussen de verticale buizen
  • uitbreidbaar in alle richtingen
  • vrij staand of tegen een muur op te bouwen

Voerbakken in hondenkennel

Voor de verzorging van de honden leveren wij praktische en robuuste roestvrijstalen voerbakken. Kunnen in elke kennel bevestigd worden.

Poda's kleine dierenverblijven

Voor uw kleine dieren zoals bijvoorbeeld schapen, geiten, katten, kippen en eenden adviseren wij deze kleine dierenverblijven gemaakt van gelast vlechtgaas van 50 x 50 x 4 mm. De stabiele vuurverzinkte constructie staat garant voor een lange houdbaarheid en u kunt het verblijf gemakkelijk uitbreiden door meerdere elementen toe te voegen.