Veiligheidshekwerk

Bescherm uw eigendom tegen diefstal en vandalisme met een solide beveiligingshekwerk van Poda

Poda Omheiningen is uw lokale partner voor industriële hekwerkoplossingen

 • Nieuwbouw
 • Hekwerken voor bouwterreinen
 • Reparatie en onderhoud
 • Serviceovereenkomsten

Bij Poda Omheiningen putten we uit meer dan 40 jaar ervaring met alle soorten omheiningen en hekwerken. Graag ondersteunen wij bij uw hekwerkproject - groot of klein. Wij regelen alles voor u, zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft; of het nu gaat om kant-en-klare projecten, advies, materialen, installatie of service. Met een Poda serviceovereenkomst kunt u uw hekwerk ook regelmatig laten controleren en bent u verzekerd van snelle hulp bij ongelukken en schade.

Ons assortiment industriële hekwerken

Traditionele en unieke hekwerken voor alle doeleinden - met en zonder elektrische beveiliging:

 • Traditioneel harmonicagaas gemonteerd op metalen palen
 • Dubbelstaafmat hekwerken in diverse soorten en maten
 • Sterk Poda Multinet® gaas - gemonteerd op houten palen voor een natuurlijke uitstraling

Harmonicagaas is het bekende type hekwerk met draden die in een zigzagpatroon als een harmonica gevlochten zijn. Harmonicagaas wordt gemonteerd op metalen palen met spandraden. Zoals bij ieder type industrieel hekwerk kunnen we het standaard hekwerk aanvullen met prikkeldraad, stroomdraden en/of alarm.

Dubbelstaafmat hekwerken zijn gemaakt van stabiele hekwerkpanelen. Elk paneel is gemaakt van sterke, volledig gelaste stalen spijlen die dit hekwerk een exclusieve uitstraling geven. Dubbelstaalmat panelen kunnen in diverse kleuren naar keuze geleverd worden. Een hele mooie oplossing voor als er iets extra's nodig is.

Poda Multinet® is voor degene die een hekwerk willen met een meer natuurlijke, "vriendelijke" uitstraling - bijvoorbeeld gemonteerd op de duurzame houten palen van Poda. De sterke horizontale en verticale draden zijn gemaakt van staal met een hoge treksterkte en alle draadverbindingen zijn voorzien van een sterke kruisknoop. De maaswijdte van slechts 50x100mm maakt het moeilijk om over deze unieke gaasafrastering te klimmen.

Neem contact op met uw lokale Poda-Partner voor deskundig advies over de juiste oplossingen die bij u passen.

Hekken en poorten van Poda

Wij leveren en installeren alle soorten hekken en poorten - zowel geautomatiseerd als niet-geautomatiseerd:

 • Ruimtebesparende schuifpoorten
 • Stevige draai- en klappoorten
 • Lichtgewicht poorten met gaas

Een schuifpoort is de ultieme oplossing voor uw hekwerk. De ruimte wordt geoptimaliseerd omdat de schuifpoort geen ruimte inneemt bij het openen en sluiten. De poort kan met verschillende automatiseringsoplossingen worden bediend: bijv. met een timer, toetsenbord, mobiele afstandsbediening(en) of via de mobiele telefoon. Met een "detectielus" in de ruimte voor de poort kunnen we er ook voor zorgen dat de poort automatisch opent en sluit wanneer je naar de poort rijdt. Schuifpoorten zijn verkrijgbaar in zowel staal als aluminium en kunnen in elke gewenste maat en kleur worden geleverd.

Draai- en klappoorten voor industrieel hekwerk zijn zware poorttypes die geen compromissen dulden op het vlak van veiligheid. Een draaipoort wordt gemonteerd met hoogwaardig hang- en sluitwerk en kan worden geïnstalleerd als een dubbele poort (hek) of als een enkele poort - bijvoorbeeld als een smalle voetgangerspoort. Dit type poort kn uitstekend worden gecombineerd met poortautomatisering. In iedere gewenste maat leverbaar.

Lichtgewicht poorten met gaas zijn een voordelige oplossing voor industrieel hekwerk. Deze standaardpoorten zijn volledig gelast en thermisch verzinkt. Het gaas is gemaakt van sterke stalen spijlen met kleine mazen van 75 mm. Een stabiele en goed werkende oplossing voor vele toepassingen.

Neem contact op met uw lokale Poda-Partner voor deskundig advies over de juiste poorten en hekken die bij u passen.

Betere hekwerken voor bouwterreinen met Poda

Poda Omheiningen is uw partner als het gaat om het beveiligen van machines, materialen en apparatuur tegen diefstal en vandalisme op bouwplaatsen. Laat ons het hekwerk verzorgen - één zorg minder!

Onze hekken en lichtgewicht poorten houden uw werkplek veilig en functioneel. Als er een ongeluk gebeurt, of als het hekwerk onderweg moet worden aangepast of aangevuld, staat uw lokale Poda-Partner ook tijdens het bouwproces voor u klaar.

Bij Poda Omheiningen installeren we echte hekken en poorten rond uw bouw- en renovatieprojecten; een geweldig alternatief voor gehuurde hekwerkelementen:

 • Gemakkelijk: Poda Omheiningen zorgt voor plaatsing, service en demontage
 • Veilig: Stabiele, permanent geïnstalleerde hekken en poorten
 • Voordelig: Een goed alternatief voor gehuurde hekken
 • Snel: Geïnstalleerd met onze gespecialiseerde machines
 • Flexibel: Wij ontwerpen de hekken conform uw wensen en behoeften

Neem contact op met uw lokale Poda-Partner voor deskundig advies over hekwerken rondom uw bouwterrein.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit