Installatie, service en professioneel advies

Montage van omheiningen, afrasteringen en poorten

Wanneer u een omheining bij ons besteld heeft, kunt u deze door ons laten plaatsen. Op het afgesproken moment komen wij uw omheining plaatsen en installeren. Onze opgeleide vakmensen komen met speciale machines om uw omheining te plaatsen zodat u er nog jaren plezier van heeft.

Hoe werken wij?

Om u te verzekeren van de juiste beslissing komen wij bij u op bezoek om uw wensen door te spreken. Naar aanleiding van uw wensen maken wij een voorstel met offerte. Als u aansluitend uw omheining bij ons besteld nemen wij contact met u op over het moment van plaatsen. Houdt hierbij rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken.

Professionele montage van uw omheining

Jarenlange ervaring en een groot netwerk met specialisten zorgen ervoor dat uw omheining op de beste manier geplaatst wordt. Onze mensen worden meerdere keren per jaar getraind en opgeleid op de nieuwste ontwikkelingen in omheiningen-land. Daarbij zijn wij als ondernemers continue op zoek naar mogelijkheden om aan uw wensen te blijven voldoen.

Plaatsing van uw omheining met professionele machines en gereedschap

Om een omheining goed te plaatsen is het belangrijk om goed gereedschap te gebruiken. Een omheining die juist geplaatst is gaat namelijk langer mee. Dat betekent voor u minder onderhoud, minder kosten en minder zorgen. Het plaatsen van omheiningen en afrasteringen zit in het bloed van Poda. Wij beschikken over precies de juiste kennis, de juiste ervaring en de juiste machines zodat uw omheining staat als een huis.

Montage begeleiding voor omheiningen en poorten

Als u het materiaal voor de omheining ontvangen heeft en u wilt de omheining zelf plaatsen, kunnen wij u ondersteunen bij de opstart. Op uw aangeven komen wij bij u langs om u op weg te helpen. Onze ervaren afrasteringsmonteur legt u de kneepjes van de omheining uit en laat u zien hoe u het beste resultaat bereikt. Het is ook mogelijk dat wij de omheining samen met u plaatsen. Ons doel is dat u de komende jaren kan genieten van uw omheining.

Afrasteringsonderhoud

U wilt uw afrastering regelmatig laten controleren op functionaliteit? We kunnen een onderhoudscontract met u afsluiten en één of twee keer per jaar uw complete afrasteringen controleren.

Poda MontageRammer-service

U heeft palen gekocht en wilt deze laten plaatsen? Geen probleem, maak gebruik van onze rammer-service. Met een professionele rammer worden de palen direct in de grond geplaatst waardoor u veel tijd, werk en kosten bespaart.

Gatenboor-service

Wilt u gaten laten boren? Geen probleem, maak gebruik van onze boor-service. Met een professionele boormachine worden gaten in de grond geboord, waardoor u veel tijd, werk en kosten bespaart.

 

Vind je lokale Poda partner

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit