Omheining voor zonnepaneelpark

Bescherm uw zonnepaneelpark met een hoogwaardige Poda omheining.

Poda is uw professionele omheiningspartner

Bij Poda Omheiningen krijgt u de perfecte oplossing voor uw zonnepaneelpark die aan alle eisen voldoet. 

Moet de omheining één met de natuur zijn, eventueel in combinatie met een natuurlijke omheining? Dan kunnen we bijvoorbeeld een omheining bestaande uit gaas op houten palen installeren. Wilt u extra beveiliging in de vorm van een schrikdraad, prikkeldraad of een alarm naar wens? Komen er grazende dieren in het park te staan? Dan hebben wij de ervaring en de oplossingen voor uw hekwerk. Harmonicagaas in groen, grijs of zwart, industrieel hekwerk of het traditionele gaas? Poda heeft alle opties beschikbaar. Neem contact op met uw lokale Poda partner. 

U bespaart uzelf veel moeite

Met Poda als partner heeft u voor het installeren van uw omheiningen slechts één leverancier nodig.  Als totaalleverancier kunnen wij complete oplossingen voor alle soorten omheiningen leveren. U kunt bij ons voor zowel advies, materiaal, montage als service terecht. 

Met onze speciale machines voeren wij de zware montagewerkzaamheden efficiënt en snel uit. Een professionele montage geeft u de garantie dat de omheining goed is geïnstalleerd en zonder problemen jarenlang functioneel is.

Omheining - ook met financiële voordelen

Poda heeft meer dan 45 jaar ervaring met het leveren van omheiningen van hoge kwaliteit. Dat betekent onder andere dat u alle voordelen van onze door en door geteste constructies en duurzame materialen krijgt. 

Het resultaat is een veiligere en optimaal functionerende omheining met een lange levensduur. Daarmee voorkomt u ergernissen en extra kosten voor materiaal en montage, doordat de omheining jarenlang geen reparatie of vervanging nodig heeft. Dat noemen wij een financieel gunstige omheining!

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit