Een Noistop® Steel geluidsscherm van Poda Omheiningen geïnstalleerd bij de goedereningang van een supermarkt
Noistop Steel voor bedrijven

Creëer een goede geluidsomgeving met Noistop® Steel

Topklasse geluidsschermen

Noistop® Steel is een eersteklas oplossing als uw project een kwaliteitsoplossing vereist voor problematische geluidsoverlast. Deze omheining heeft een dikke, geluidsisolerende en geluidsabsorberende kern van ROCKWOOL® steenwol, die duurzaam, onbrandbaar en 100% recycleerbaar is.

De Noistop® Steel omheining bestaat uit modules met gegalvaniseerde stalen frames gemonteerd op stalen palen. Dankzij het modulaire systeem kunnen we een oplossing creëren die precies aan uw eisen voldoet.

Robuust en duurzaam

Noistop® Steel is een uitstekende geluidswerende oplossing met bewezen geluidsabsorberende eigenschappen en een lange levensduur. De combinatie van robuust gegalvaniseerd staal en stabiele ROCKWOOL® steenwol geeft de omheining een typische levensduur van meer dan 30 jaar. Houd er rekening mee dat de duurzaamheid afhangt van de specifieke omgeving waarin de omheining wordt geïnstalleerd.

Een prachtig geplaatst Noistop® Steel geluidsscherm van Poda Omheiningen dat een huis beschermt tegen verkeerslawaai van een grote openbare weg

Mooi en levendig met beplanting

De Noistop® constructie is zo ontworpen dat klimplanten de omheining kunnen bedekken. De planten zorgen voor een esthetisch mooie omheining die opgaat in de omgeving.

Verschillende soorten klimplanten zijn geschikt om langs het geluidsscherm te planten, zoals klimop, klimhortensia, clematis of klimroos. De keuze van de planten hangt af van de oriëntatie van de omheining (noord/zuid/oost/west), de bodemgesteldheid, de beschikbaarheid van licht en water en de onderhoudsbehoefte. We adviseren om een tuinman te raadplegen die bekend is met de plaatselijke omstandigheden om je te adviseren over de mogelijkheden.

2 professionele monteurs van Poda Omheiningen installeren een Noistop® Steel geluidsscherm

Laat Poda uw afrasteringsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Modulegrootte

Kleuren

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Een Noistop® Steel geluidsscherm van Poda Omheiningen geïnstalleerd bij een speelplaats van een kleuterschool Een Noistop® Steel geluidsscherm van Poda Omheiningen omringd door struiken en bomen op een grote openbare weg Een Noistop® Steel geluidsscherm van Poda Omheiningen geïnstalleerd om geluidsoverlast van een warmtepomp te weren Paviljoen met grote panoramische ramen in een gemeenschappelijke ruimte van een bedrijf afgeschermd met een Noistop® Steel geluidsscherm van Poda Omheiningen

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit