Slagboom

Klassieke houten slagboom voor natuurgebieden. 

Het natuurlijke alternatief voor een metalen slagboom

Een houten slagboom is niet alleen voordelig, maar heeft ook een natuurlijker uiterlijk dan slagbomen van metaal en past zodoende beter in en rond natuurgebieden. Deze slagboom is gemaakt van drukgeïmpregneerd naaldhout en zal mooi in de omgeving opgaan.

De slagboom wordt gemonteerd met een passend hang- en sluitwerk; stevig en thermisch verzinkt. De slagboom kan zowel in geopende als gesloten positie op slot worden gezet. Het sluitwerk heeft ronde beugels die de hoekige delen afdekken om letsel bij contact te voorkomen.

Montage op palen naar wens

De slagboom kan naar wens worden bevestigd op onder druk geïmpregneerde palen of op palen van robinia. Wij gebruiken onze welbekende Poda-afrasteringspalen die gemaakt zijn van geïmpregneerd Europees grenen. We bieden 20 jaar garantie op Poda-afrasteringspalen.

Als bijzonder milieuvriendelijk alternatief adviseren wij Poda Økopæl-palen. Die worden gemaakt van minimaal bewerkt robinia voor een rustieke uitstraling. De duurzaamheid is volgens de vastgestelde normen ook onder de grond beter dan van bijvoorbeeld eikenhout.

Als partner binnen de Poda-organisatie met meer dan 40 vestigingen in heel Europa, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige hekken. De kwaliteit van het hout is de sleutel tot een succesvolle formule voor ons. Alle grenen palen geleverd door Poda zijn gemaakt van langzaam gegroeid hout. Dit betekent dat een optimale impregnering mogelijk is en we een gegarandeerde duurzaamheid kunnen bieden. Lees meer over onze garanties hier.

Lees meer over onze garantievoorwaarden

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Prijzen

Toegangshek
Lengte: 300-450 cm
Artikelnummer: 518451
Exclusief BTW

EUR 260,10

Inclusief BTW

EUR 314,72

Typefouten, prijswijzigingen en BTW wijzigingen voorbehouden.

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit