Bruggen en trappen

Bruggetjes, oversteekplaatsen en trappen. Oplossingen op maat voor een toegankelijke natuur.

Gemakkelijke toegang tot de natuur

Om de natuur voor iedereen toegankelijk te maken, bestaat in veel natuurgebieden de behoefte om beken, drassige gebieden en steile hellingen voor bezoekers overbrugbaar te maken.

Hierbij kunnen wij helpen met het maken en plaatsen van bruggetjes, oversteekplaatsen en trappen; allemaal met een eenvoudig, praktisch en rustiek ontwerp dat perfect opgaat in de natuur.

Duurzame en natuurlijke materialen

Bruggen en trappen kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten, hoewel we meestal robinia gebruiken dat zich onderscheidt met een lange levensduur. Het hout is minimaal bewerkt en volledig onbehandeld.

Daardoor kan het uiteindelijk zonder problemen worden hergebruikt of worden opgenomen in de kringloop van de natuur. Robinia is ook het materiaal waarvan onze FSC®-gecertificeerde Poda Økopæl®-palen gemaakt zijn.

Wij ontwerpen en maken bruggen en trappen op maat, aangezien geen twee projecten gelijk zijn. Neem contact op met uw lokale Poda partner voor de perfecte, natuurlijk oplossing die past in uw project.

Gemakkelijke toegang tot de natuur

Om de natuur voor iedereen toegankelijk te maken bestaat in veel natuurgebieden de behoefte om beken, drassige gebieden en steile hellingen voor bezoekers overbrugbaar te maken. Hierbij kunnen wij helpen met het maken en plaatsen van bruggetjes, oversteekplaatsen en trappen; allemaal met een eenvoudig, praktisch en rustiek ontwerp dat perfect opgaat in de natuur. Bruggen en trappen kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten, hoewel we meestal onbehandeld robinia gebruiken dat zich onderscheidt met een lange levensduur. Robinia is ook het materiaal waarvan onze FSC®-gecertificeerde Poda Eco-palen gemaakt zijn. Wij ontwerpen en maken bruggen en trappen op maat, aangezien geen twee projecten gelijk zijn. Neem contact op met uw lokal Poda partner voor de perfecte, natuurlijk oplossing die past in uw project.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit