Doorgangen, overstappen en fietsenrekken

Toegang tot natuurgebieden.
Klassieke overstappen, doorgangen en fietsenrekken van natuurlijke materialen. 

Poda is meer dan "alleen hekken"

Wij kunnen ook het juiste, natuurlijke bijbehorende materiaal leveren voor toegang tot natuurgebieden, dierenparken en ander plekken met omheinde dieren. Wat onze oplossingen gemeenschappelijk hebben, is dat we ze aanpassen aan de gebruikers, de omheinde dieren en de afrastering zelf. Hier vindt u klassieke constructies die wij maken van hout. Wij raden onze Eco-paal aan, gemaakt van Europese robinia, dat bekend staat om zijn hardheid en lange levensduur. Het hout is minimaal bewerkt en volledig onbehandeld. Daardoor kan het zonder problemen worden hergebruikt of worden opgenomen in de kringloop van de natuur.

Overstappen

Een overstap is een traditionele constructie om over afrasteringen te klimmen. Een A-model is eenvoudig en "dierenbestendig". Het laddermodel kan in grote afmetingen worden gemaakt en kan verplaatsbaar zijn: perfect voor tijdelijk gebruik zoals bij jacht, oriëntatielopen en begeleide wandelingen. Het model met treden is bijzonder gebruikersvriendelijk met zijn brede planken, maar kan door geiten worden gebruikt. Bovendien kan deze overstap niet worden gemaakt met meer dan drie treden voor een omheining van maximaal 120 cm.

Doorgangen

Doorgangen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een verspringende doorgang kan dienen als barrière voor auto's en als chicane om de snelheid van fietsers te temperen, terwijl voetgangers gewoon kunnen passeren. Terwijl een verspringende doorgang dieren niet kan tegenhouden, kan een pijlvormige doorgang gemaakt worden om paarden en vee binnen te houden. En wat te denken van ons assortiment wildroosters; toe- en doorgang gegarandeerd waar de dieren binnen de omheining blijven. 

Fietsenrekken

Op plekken waar het niet toegestaan of mogelijk is om de fiets mee te nemen, is een fietsenrek nodig. Uiteraard moet dat ook van hout zijn. Ook onze fietsenrekken worden naar wens gemaakt - de perfecte, natuurlijke oplossing!

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit